Skitpass

19 februari, 2015

Ja idag gick det verkligen inte något bra på träningen (thaiboxning) . Ingenting satt, kändes som alla fick in massa slag och sparkar på mig och jag inte fick in något. Jag vet ju att så inte är fallet för man får ju alltid in något. Men dagens pass kändes i alla fall riktigt kasst. Men,  jag tog mig igenom det och det är bara att ladda om och köra på nytt på nästa sparringpass på söndag. Det positiva var att trots en dålig dag så känner jag mig rätt ”hel”  vilket i alla fall tyder på att blockeringar etc. Sitter bättre nu än förut!

Väl hemma hade snälla sambon fixat näringsriktig mat som passade in i den nuvarande ”dieten”. Har försökt äta nyttigt sen ett bra tag tillbaka, samt att jag ökade träningsdosen under förra året från ca 1-2 pass i veckan till 4-5 pass i veckan, men resultatet på kroppen har inte riktigt visat sig som jag önskade. Så nu är det noggrann uppföljning av vad jag stoppar i mig och fortsatt träning. Tänker ge det 3månader, kört lite drygt 2 veckor nu och första veckan gav bra resultat. Började tracka maten lite senare så på lördag ska vi se hur andra veckan har gått. Inga semlor i alla fall,  vilket känns rätt bra. Och jag blir tydligt mätt på mindet , vilket tro jag var ett av mina större problem, jag äter nog för stora portioner och behöver byta ut dessa mot typ broccoli etc. för att kunna behålla fyllning till viss del men minska kcal intaget. Men 3mån blir det som sagt lite tydligare tracking av maten. Sen hoppas jag att jag fått in en bra känsla för vad jag bör äta. Tror inte det är bra att följa upp maten för mycket i längden tror risken är stor att man blir för fixerad och kanske inte nödvändigtvis utvecklar något form av ätstörning,  men i alla fall skapar en krystad syn på mat och det vill jag undvika. Men jag vill också uppnå resultat och hoppas detta kan hjälpa. Det dåliga resultatet på träningen idag är jag rädd kan ha att göra med dålig energi, så ska nog försöka öka storleken på mellanmålen innan thaipassen. En hel måltid blir för mycket, men lagom mycket get energi och dessutom kan jag äta efter träningen. Så får det bli!

Imorgon blir det mer jobb. Måste översätta alla sidor på vår hemsida till Engelska (Yey som jag inte ser fram emot just den biten)  å andra sidan är det sista steget mot en ny sida som jag verkligen hoppas kommer göra företagets hemsida mycket bättre. Inga möten imorgon,  skönt. Skulle ha ett men han råkade ut för en olycka i skidbacken och det sköts på framtiden – känns som att det kan komma flera sådana anledningar framöver med alla sportlov. Själva åker vi till vemdalen v12 –  långhelg ska bli så skönt!

Tog igen mig efter passet med Thé i min fina paradismugg!

image

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.