Mässmöte, yoga och spenat

18 februari, 2015

Min kollega sa till mig här om veckan ”först håller du på med thaiboxning och nu med yoga – jag är inte alls förvånad” anade en viss ironi i uttalandet. Men det är faktiskt ganska logiskt. Jag är stel som ett kylskåp och thaiboxningen hjälper men det tar för lång tid! Därför är nu yoga varje onsdag! Yin Yoga närmare bestämt så någon större ”träning” som sådant är det ju inte men jag hoppas att det ger lite pay-off mot stelheten. Har alltid varit stel och det hjälper ju inte att man kommer på att man ska träna thaiboxning och bli lite smidig efter man fyllt 25. Sådär 10 år försent känns det som – minst!

image

Dagens har också inneburit lite marknadsarbete (som att det inte gör det varje vardag ;)) Vi har ett lite större projekt pågång på jobbet inför våren, så jag och nya säljchefen var på ett första riktigt möte i frågan och planerade lite. Nu är första steget i processen tagen så det känns kul! Veckan började också med ett besök på vårt kontor i Jönköping där jag inte varit förut. Det var verkligen dags att se det. Litet och mysig, för att vara vår bransch! Var också ute med en av säljarna hos några kunder – det är bra att se ”verkligeheten” ibland – hur ska man annars göra ett bra jobb på marknadsavdelningen?

Nej, nu är det nog dags att sova. Jag tror verkligen aldrig jag kommer bli ”vuxen” när det kommer till det – tycker verkligen inte om att gå och sova! Det är bara tråkigt och jag får någon über energi så fort jag lägger mig i sängen. Däremot kan jag sova på morgonen, Om jag kan! Men man måste sova ändå, så god natt! (och just det spenaten var kvällens middag tillsammans med lite stekt kyckling )

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.