Morgonstund har… Äh…

20 februari, 2015

Jag önskar verkligen att jag kunde tillhöra de som säger att morgonstunden är så trevligt och man hinner uträtta så mycket och är klar i huvudet. Nej, det värsta jag vet är att gå upp, vilket jag så klart gör ändå och visst man kanske hinner göra en del saler på morgonen, men jag är pigg på kvällen jag kan ju lika gärna göra dem då som alla morgonpigga som går upp kl 5 och går och lägger sig kl 20. Och klar i huvudet ska vi inte prata om, kom tillbaka kl 11;)

Men nu är jag i varje fall uppe och strax påväg till jobbet. Fredag igen, veckan har gått fort. Ikväll blir det fyspass och sedan iväh och hälsa på en kompis i hans ”nya” lägenhet. Har nog bott där sedan i höstas men inte lyckats kommit iväg ännu. Men nu så! Sen var det ju det där med middag som skulle hinnas med att ätas däremellan. Måste åka direkt från fyspasset till södertälje och kan ju inte direkt trycka mat precis före passet. Jaaa, en annan pusseöbit att lyckas lösa. Vi tar det efter 11 ;)

Syns snart!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.