Sista yogapasset och onsdagsfredag

29 april, 2015

Idag är det onsdagsfredag! Alltså det är onsdag, men jag tänker lyxa till det och vara ledig imorgon så alltså är det fredag! Så strax blir det lite film och detta snacks/ kvällsfika. Tänkte ta en bulle men konstaterade att idag var kvantitet viktigare än kvalitet så det blev jordgubbar och carambola och keso med kanel (har ni prövat? Det är jättegott!)

  
Har precis kommit hem från pass 10/10 på YinYogan. Känns lite tråkigt. Går att förlänga men oklart om det är några fler som kommer gå på passet och inget kul att vara själv med läraren även om hon är bra! Och sen är det skapligt dyrt och det är snart sommar och vet inte hur mycket man kommer hinna. Sista passet är innan midsommar. Kanske bättre att fortsätta till hösten.

Fastnade en stund idag på jobbet med, med städande av kontoret. Stefan kom in och pratade 5S och jag kände mig skapligt träffad av just att arbeta med 5S så det var dags att städa kontoret. Blev mycket finare. Även om det helt klart finns föebättringsmöjligheter (speciellt i skåpen) . Annars var dagens projekt mycket Google optimering – hemsidan vill inte riktigt bete sig som jag och utvecklarna vill, eller snarare Google webmaster tool tolkar inte sidorna som den ska… Fortfarande lite olösta trådar. Men lyckades i alla fall få in lite text så borde bli bättre! 

En regnig dag på jobbet, och en retning cykeltur hem (man ser faktiskt i vattenpölarna att det regnar.). 

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.