Föreningsmöte och gympass

29 april, 2015

Idag har det alltså varit föreningsmöte och jag är nu del av styrelsen som suppleant. Mötet flöt på bra och förslagen från valberedningen gick igenom. Den allmänna frågestunden spårade dock ur som vanligt med allt i från vettiga frågor som aldrig tog slut, till gnäll bara för sakens skull, till frågor om hur man kom in i garaget för att lasta in sina bildäck närmare från förrådet bara för man är slö (bär/rulla dem människa!). Folk är slöa! På 2h var det i alla fall avklarat så det hade kunnat varit värre. 

Sen blev det iväg till gymmet eftersom jag missade thaiboxningen för mötet. Blev ett blandar pass då det var så pass länge sen jag körde ordentligt att jag bara ville gå igenom det mesta en sväng. Rätt skönt pass!

Avslutade med en selfie och en Swebar chocklad-mint (Swebar är helt klart bäst enligt mig, mums! Och kokos är inte att missa för de som gillar bounty, med riktiga kokosbitar och inte alls kemisk smak, som t.ex. Nutriamino som jag testade på gymmet när vi hade prova på)

  
Dagens middag blev maldivisk tonfisk, en ny enkel svänga ihop rätt som jag gillar! Det är chiliflakesoch kokos (mycket kokos idag!) i tonfisken, tillsammans med hackad spenat. Servera med scramble eggs och tomat blandat med svarta bönor.

  
Nu det obligatoriska sovandet!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.