Regn och skaldjursplatå

22 juli, 2015

Vaknad upp i Loftahammar kl 09.00 i morse. Serverades frukost med färska jordgubbar och hallon och nybryggt kaffe innan båten puttrade in mot fastlandet. Sen gav jag och Mathilda oss iväg mot Halmstad och vi hade inte hunnit många km innan regnet kom – som sedan höll i sig i princip hela vägen till Halmstad. Grått och regn och kallt som sjutton! Men någon mil innan Halmstad började det klarna upp och temperaturen började stiga från 15.5 och regn till 19 grader och sol (som yr.no utlovade). Väl framme möttes vi av detta!

    
Och vi njöt av solen och promenerade längs den 7km långa stranden i Tylösand! Mysigt och skönt!

Sen hängde vi på After Beachen en stund och drack rosé. 

Efter det blev det spa – inomhus pool, utomhus pool, bubbelpool och ”isvak”. Bastade och hoppade faktiskt ner i det kalla vattnet – var riktigt stolt över mig själv.

Några timmar senare var det dags för middag och vi tänkte att ”ah vi behöver nog inte boka” men det hade varit en god idé då vi knappt höll på att få någon kvällsmat. Men tillslut blev det i alla fall skaldjur vid 22-tiden när vi fick ett bord på Bettans bar – dessutom bredvid Per Gessle :) (Till vänster vid fönstret!)

  
Det blev skaldjursplatå och extra räkor

  
När vi väl hade käkat var vi ju tvungna att testa utelivet på Leifs Lounge!

  
Vi kan väl konstatera som så att vi kände oss lite för gamla… Dansgolvet bestod av 18 åringar och oss sen oss och vi kände oss trots vår specialbeställda passionsfruktsdrink och att vi var tvungna att visa leg – lite för gamla för omgivningen. Så vi gav upp strax efter 12 så Mathildas lins kliade sönder hennes ögon och jag fick inse att jag kanske inte var 18…

Nytt försök imorgon på Roxette konserten – då kanske vi får känna oss unga :) 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.