Spa och Latte

22 juli, 2015

Hela Sverige är i Halmstad! 

Frukosten i morse var ett kaos. Vi var där vid 9-tiden och frukosten höll på till 10 och det var galet mycket folk och i princip inga sittplatser till folk. Det blev också en kolhydratschock till frukost då kaosen gjorde att det blev bröd först och så var det fortfarande kö och yoghurten var slut så det blev någon pannkaka med sylt och sen i alla fall lite äggröra och lite frukt och grönsaker för att få någon slags ordning på frukosten.

 

Så vi fick ge oss ut på en lite morgonpromenad längs vattnet i Tylösand. Fint!

  
  
Resten av dagen bestod sen av spa:ande på hotellet. Både jag och Tilda rekommenderar Hotell Tylösands ”The Spa” mycket mysigt och svårslagen utsikt! Dock inga bilder därifrån då all elektronik var kvar på rummet! Men utomhusbad med utsikt över Tylösand (stranden) och inomhus relaxpool och stor inomhuspool och bastu och ångbastu och bubbelpool och lite mer! :)

Nu har vi precis käkat kvällsmat inne i Halmstad i den klassiska svenska sommaren inlindade i fleecefiltar. Det blev en Quattro med ananas för mig (som andra bordet fick först och som han blev sur över eftersom min var special och som jag fick sen – kändes sådär att den liksom mellanlandat på vägen!). Sen var det för kallt och vi förflyttande oss in till Espressohouse för att ladda med latte inför Roxette på Örjansvall om någon timme!

  

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.