Regn och gym

5 augusti, 2015

Idag var den svenska sommaren tillbaka i den skepnaden som vi känner igen den i – regnig. Vaknade vid 06 till en väldigt mörk himmel som vart efter minuterna gick blev mörkare och mörkare. När jag gick hemifrån strax innan 07 var himlen väldigt mörk och det såg ut att kunna börja regna när som helst. Chansade och drog på mig regnjackan och sandalerna och hoppades att vädergudarna skulle vara på min sida. Jag hann fram till jobbet – men inte så mycket mer.

Senare under dagen möttes jag av detta!

IMG_1731Frågade mig varför jag bor i Sverige? Usch för det här regnandet! Sådan tur var hade det slutat innan jag gick hem för dagen.

Kvällen bjöd på ett gympass – första på länge. Kändes faktiskt riktigt bra att ha kört igenom kroppen. Tänkte avsluta med en schysst selfie till bloggen – men ja, det gick ju sådär ;) Ser ju i varje fall glad ut!

IMG_1751

 

Daniel vill ut och flyga med sin Copter så det ägnade vi en stund av kvällen till. Hans TV-spelsvana märks verkligen i hanteringen av kontrollen – jag kan flyga, men ungefär lika bra som jag siktar i FPS-spelen. Alltså inte så där värst bra. Men jag har blivit bättre och det blir jag väl på att flyga med om jag övar. Skillnaden är att Daniel ”tok-snöar” in på saker, vilket jag aldrig riktigt gör.

IMG_1741

Vi körde flygning i backe så att den inte skulle störta så långt om det gick snett. Från vår balkong som vi prövade här omdagen kändes liksom mindre säkert.

Sen när vi gick hem så möttes vi av detta – så fint när dimman lagt sig över parken. Dessutom hittade jag lite blåbär i en skogsdunge så jag var nöjd :)

FullSizeRender

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.