Tisdag och M-E sallad

4 augusti, 2015

Idag har det varit första arbetsdagen på fyra veckor. Passade på att fortsätta med tidiga morgonvanor och gick upp klockan 06.00. Inledde dagen med hallon, yoghurt, kvarg och ett hårt bröd med kalkon. Sen blev det iväg till jobbet och var där strax efter 07.00

Började dagen med att gå igenom vad jag hade för tankar kring hösten och hur jag vill arbeta under hösten för att nå mina mål. Och mer ”vardagligt” oxch inofficiellt vad mina mål är för marknadsföringen på Certex. Var skönt att börja med att fundera lite. Och några timmar senare droppade resten av folket in. Ägnade sedan större delen av dagen åt att gå igenom mailen efter semestern. Mycket skräp, men även en del vettigt och en del information som jag var tvungen att gå igenom och ta tag i. Dagen kändes ändå helt okej. Tills jag kom hem och bara kände att ”nej orka” och träningen kändes så avlägsen. Bestämde mig för att hoppa över boxningen då jag mentalt inte orkade plus att vänsterbenet gjorde ont efter att jag tidigare i veckan fått fenan på det. Kände inte för att få sparkar på det då. Så jag bestämde mig för att ta en sväng i spåret tänkte bättra på min tid på 5km inför Bellmanstaffetten – men usch vad dåligt det gick! Var sjukt trött i kroppen, hade ingen ork och inget driv och kom runt på ca 30 min. Inte alls vad jag ville! Det gjorde att mitt redan låga humör blev ännu sämre. Jag som tänkte pigga upp mig själv med lite träning! Men det är de tillfällena när allting känns riktigt tungt och man ändå tar sig iväg och tränar något som man ska ge sig själv kredd. Bra jobbat – och det var faktiskt sjukt varmt!

image

Åkte hem, fick en styrkekram av Daniel, tog en dusch och åkte och storhandlade. 1500 senare är kyl och frys fyllt med räkor, grönsaker, kvarg, yoghurt och diverse andra saker. Nu är det åter till en bra kosthållning och träning. Slut på Mars som var sjukt fin energi när vi hade surfat (med reservation för olika tolkningar av ”fin”).

Kvällsmaten blev grillad färsk kyckling marinerad i soya och sriracha sås, med M&Es excellenta feta och melon sallad! Mums! Nyttigt och riktigt gott! Dessutom blev det lite ”rester” av ananas och nyinköpta jordgubbar som efterrätt!

image

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.