Paella och flight hem

11 oktober, 2015

Så blev det sista dagen i Palma. Vi hade bestämt oss för att ta en lat dag vid poolen. Vi var tvungna att checka ut vid 12, så varken orkade eller kände för att gå runt i Palma med ett tungt handbagage. (Låsa in passet i bagage rummet, nja helst inte).

Sista dagens hotellfrukost – melon, pannkakor, våffla, kaffe och nypressad apelsinjuice. Gott, svar ja? Nyttigt, svar nej ;) Sen blev det upp och packa och sen ner till poolen. Tack vädergudarna som var på vår sida!

   

  
Passade på att köra Spanskt delux sista dagen, så lyxade med en sangria vid poolen, en vanligt till mig och en vit till mamma. Vanliga var godast och mest ”sangriig”.

  
  Efter några timmar vid poolen, bad och X-antal sidor ur ”på kudde av gräs” så var det dags för lunch. The Boat House hade redan överträffat våra förväntningar med skaldjursplatån, så de blev till dem vi gick för en Paella. Alldeles nygjord och mycket god. Blev en mixed paella som innebär både skaldjur och kött. Eller som när jag och Camilla åt den i Frankrike, fisk,skaldjur och kött (kyckling). Mycket gott! Och för att avsluta semestern blev det en Shandy till (öl med lemonad i).

   
Trevligt sällskap, bra väder och härlig utsikt.

 
Sen blev det bye bye hotellet och hej svensk höst.

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.