Höst och sparring

11 oktober, 2015

Hemma i Sverige igen. Hemma till hösten. Hemma till rutinerna. Hemma till Daniel. Känns ganska bra faktiskt. Började morgonen med att sova till 10. Nice att komma hem till söndag och helg! Sen blev det kvarg, hallon och kaffe – rätt gott efter lite för bastant hotellfrukost i X-antal dagar. Sen blev det sparring. Skönt att komma igång igen. Var kul pass, men sjukt jobbigt. Så fuktigt i lokalen och den sista halvtimmen frisparring höll på att ta kol på mig. Sista ronden mot Tobbe var ett skämt – orkade knappt hålla upp armarna. Hade också förväntat mig att mitt ömmande vänster smalben skulle ha gett sig. Men måste ha gjort något med det innan – känns som en broskbit fram, för gjorde lika ont nu efter en vecka vila som innan. Så i ronden mot Tobbe blockade jag ett löst knä med benet och om det var sjukt tungt innan så tappade jag nästan andan av det. Slappna av – sure, sluta andas nja. Så fick helt enkelt vila sota ronden. Vilket jag i princip aldrig gör – men orken var som bortblåst! I alla fall skönt att komma igång, och nej jag är långt ifrån bästa, men skam den som ger sig.

Sen blev det hem och värma grönsaker med grillad kyckling som Daniel grillat själv igår. Och sen chilla lite. En promenad i krispig oktoberluft lite senare och scramble eggs med avokado och gurka till kvällsmat. Nu har jag hängt med paddan i soffan. Snart blir det sova. Tillbaka till verkligheten imorgon.

Kanske behöver jag så här många koppar kaffe imorgon!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.