Otroligt högt och extremt djupt – jag vann en bok

26 februari, 2016

Resia hade en tävling för ett tag sedan, och jag vann en bok – Otroligt högt och extremt djupt av Annelie Pompe. Ser så fram emot att få sätta mig och läsa den.

Här snackar vi riktigt tuff tjej. Mounteverest, fridykning och diverse andra äventyr. Har hittills bara hunnit bläddra i boken, men redan konstaterat:

  • Otroligt fina bilder
  • Häftigt/härligt material i omslaget
  • Girlpower
  • Inspiration
  • Motivation

Det här är en bok som har både tips på att hitta modet och berättelser som motiverar och inspirerar. Och jag har ännu inte läst ett ord! Åh ser verkligen fram emot det!

Otroligt högt och extremt djupt av Annelie Pompe

Första sidan citat:

”Hur blev du sådär galen?”

En bok som börjar så måste helt enkelt vara bra!

Jag lovar att återkomma med recension när jag läst den! Måste bara avsluta Jungfrustenen först.

Och appropå det! Det är ju bokrea nu! Älskar att gå runt och kolla på böcker. Men måste ju också säga att det är lite jobbigt när det är så rörigt på bokreorna att om man faktiskt letar efter något specifikt så är det svårt. Men man kan hitta lite fynd. Så både förra året och i år så har jag bokrea shoppat på Adlibris, där jag kan söka efter de böcker jag är intresserade av.

Klickade hem nio stycken böcker från bokrean här om dagen, som om jag har tur kommer hem till mig nästa vecka! Då ska ni få en uppdatering på mina bokinvesteringar. Ett av målen i år var att ta mer tid till att läsa – alltså det är svårt att avsätta tiden, så lätt att hamna bakom någon skärm. Men jag ska verkligen försöka – Q1 är inte slut ännu. Dags att rycka upp mig! Vad läser du för något just nu? Hur hittar du ro att läsa? Och hur många böcker plöjer ni på ett år?

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.