Melloångest – If I were younger!

27 februari, 2016

Melloångest alltså det måste vara ett nytt begrepp! Frans låt borde hetat ”If I were Younger” det hade nog mer återspeglat vad de flesta i publiken önskade sig efter att Zlatan-låten spelats. (Möjligtvis då borträknat alla ”one direction fans” som Sarah Dawn Finer så korrekt benämnde de!)

Jag menar den där lilla pojkrösten – Zlatan, jag säger Zlaaatan, han lät fasiken inte alls som Frans. Och jag vill bara poängtera att den här låten spelades på radio frekvent typ igår. Jag lovar, det var igår! Och man kan inte både låta som en man och dessutom se bra ut när man är typ max 7,5 år! Så funkar inte tiden, inte ens Einsteins förklaring med relativitetsteorin och krympande tåg i tunnlar hade lyckats förklara alla resterande åren. Var tog de vägen liksom?

Så – Melloångest. Ångesten över att Frans är stor, och att jag dessutom är äldre än båda (!) finalisterna i dagens tävling.

Tur att jag har supportande vänner, dagens snapchat konversation:

Jag; Frans är ju inte 7 längre!
C: Man känner sig gammal när man plötsligt är äldre än en Mellodeltagare – typ vad hände!
Jag: Haha ja! Åh, tänk mig då lille plut!
C: Haha tant julle blev precis even more tant
Jag: Jag lovar – gråa hår nästa vecka eller nått!
C: Du är ju för fan äldre än både Frans OCH Molly!!

Tja, vad ska man säga! Jag är ju för fan äldre än både Frans OCH Molly! 

Men grattis till If I Were Sorry (även om den gav mig mello ångest) – den var bra! Och grattis till Molly – Youniverse var också bra!

Sen vill jag tillägga att jag faktiskt inte ser på Melodifestivalen! Jag kommer förneka att det här blogginlägget skrivits om någon undrar. För det är faktiskt pinsamt att kolla på Mello… det gör man i smyg ”för att barnen vill” och jag har ju inga barn – så jag har inte sett det. Bara hört ryktesvägar…

Melloångest

 

Dagens ris:

Jag vill leva jag vill dö på jorden kändes dock bara för PK! Kom igen SVT! Hur tror ni att det skulle tas i USA om någon skrev om nationalsången, det gör man liksom bara inte! Den går jag vill leva jag vill dö i norden – inget annan. Det är bara så texten är – snälla lägg inte massa värderingar i det, låt den bara vara.

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.