Nya vattensmaker

12 maj, 2016

Jag vet att det här ska föreställa någon slags livsstills/tränings/boxningsblogg, men baserat på innehållet så borde jag kanske nischa om den till en matblogg. För det är ju då mycket mer matbilder än vad det är träningsbilder i den här bloggen. Maten ligger ju liksom still och är enkel att ta kort på, när man fightas är det svårare att ta en selfie och inte bli nockad eller nocka någon annan med kameran. Tror inte ett försök skulle uppskattas.

Men därför följer jag upp temat mat från igår med ännu lite mer ”mat” eller åtminstone drickbara saker – nämligen nya vattensmaker från Loka. Ni har säkert inte missa de då hela webben, och säkert TVn med, svämmas över av dessa smaker.

Frozen yoghurt hallon

Chokladboll

Mango pannacotta
Loka Likes too much smaker

Den nya vattensmaken Chokladboll var minst sagt lämplig igår då det var chokladbollens dag. (Alla dessa dagar, skulle rulla fram om man skulle fira alla!) Jag åt inte en enda chokladboll och inget chokladbollsvatten fick jag heller. Tänker mig att den smakar choklad (och kokos har jag hört), med tanke på att chokladthé är gott kan det nog vara gott i vatten med.

Hallon Lakrits vattensmaken är jag dock lite mer skeptiskt till – eller vänta, kom just på att jag avgudade jordgubb-lakrits här om året! Tänkte just att kombinationen ”hallon lakritsskallar” och vatten lät konstigt, och att det oftast är gott till allting men kanske inte till vatten. Men jag tar tillbaka det. För jag gillar ju verkligen hallon, färska i alla fall,  så det borde ju göra vattnet bättre än jordgubb-lakrits. Åh, nu måste jag ju pröva snarast!

Vatten med smak av mango kan också vara en flipp eller en flopp. Färsk mango är riktigt gott men jag har ofta svårt för mango i andra grejer, blir liksom en jordig smak. Men jag ska ge den en chans.

Så förutom att fundera över nya Loka smaker så har jag även varit på jobbet idag så klart. Var iväg och beställde Jackor till killarna (och mig) som ska arbeta på maskin expo om två veckor. Sen var jag även iväg på E-commerce mässan på Kistamässan. Har ni åkt ut mot arlanda har ni säkert sätt Scandic hotellet som tornar upp sig precis bredvid mässa, så fint på avstånd när ljuset speglas i det. Syns tyvärr inte lika bra på nära håll.

Untitled

Det var i alla fall en bra dag på jobbfronten, och avslutades sedan med ett träningspass thaiboxning och 40minuter stretch hemma. Min naprapat kommer inte bli glad på mig nästa vecka då jag har mitt återbesök ca 6 veckor efter förra besöket. Efter operationen så skulle jag inte göra stretchövningarna på några veckor, och sen hamnade jag liksom ur fas, så nu var första gången på 5 veckor som jag gjorde övningarna. Lite stel helt klart. Men de tog sjukt bra, hela ljumsken bara darrade när jag var klar. Ja ja, nu ger jag det den här veckan – till nästa onsdag. Sen tror jag faktiskt jag kör lite uppehåll. 40minuter om dagen är lite väl mycket. Nog för att jag vill bli vig, men nästan 5 timmar i veckan på stretching … nja alltså jag vet inte riktigt. Är det värt det?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.