Idag serverade huset rester

14 maj, 2016

Jag hade någon slags plan för kvällsmat, men tiden rann iväg så idag serverade huset rester. Jag tänkte att det skulle bli en klassisk ”frukost-middag” ni vet med yoghurt och macka och sådär. Men när jag väl började rota runt i kylen så var det en väldans massa rester och grönsaker som jag ändå kunde plocka fram. Så middagen blev ganska bra ändå!

Idag serverade huset rester

Köpte ett nät med avokado i helgen och för en gångs skull så var det helt prefekt. Varenda avokado i det där nätet har varit bra. Så jag har käkat avokado varenda måltid som jag lagat den här veckan. Mums mums. Idag käkade jag även en köpt sallad med avokado till lunch så 2 x avokado idag! Jag klagar inte.

Förutom att bara äta saker (vilket alla som känner mig bra troligen inte har missat, är en av mina favoritsaker att göra) så har jag även hunnit springa i skogen och bråka med Danne. Alltså jag måste ge min sambo den största guldstjärnan för att ha ett sådant enormt tålamod och lugn (vilket även ibland gör mig galen). Precis som min kära far har jag extremt kort stubin och kan bli fly förbannad på två röda över sådant som andra kan tycka är trivialt. Fördelen är att jag (och pappa) är jädrigt sura en stund men det går å andra sidan över fort. Idag vet i sjutton vad det var som triggade utbrottet men Daniel hamnade liksom i ett litet blåsväder. Och människan liksom bara får det att rinna av och lyckas på något magiskt sätt även få mig att coola ner efter en stund. Jag var påväg ut genom dörren halvvägs igenom diskussionen, men Daniel lyckades få mig stanna kvar och föra en lugn diskussion till slut. Jag måste ärligt säga att jag är imponerad. Vi utkämpar våra krig med två helt olika strategier – det är ett som är säkert. Förhoppningsvis är det det som gör oss till ett riktigt bra team för oavsett hur de attackerar så kommer vi vara beredda! Alla bråkar, det är bara hur man löser det som är det viktiga <3

Sen blev det i alla fall en löptur i Stolpaskogen, dryga 5, 5km med 05:26 tempo. Jag var nöjd och vädret var svalt, frös till och med om händerna, det svänger snabbt här i Sverige. Pollenmedicinen verkar fungera bra också då jag till och med klarar av en löptur med bra tempo utan att få host, snörvel och kliattack.

Imorgon är det Eurovision – ska ni kolla?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.