Nya kvargsmaker

11 maj, 2016

Nu har det kommit nya kvargsmaker igen! Yey!

Vad sägs om smak av vit choklad….

Kvarg Vit Chokladsmak

Hallon-Lakritssmak
Kvarg Hallon-Lakrtitssmak

…och vattenmelonsmak!
Kvarg vattenmelonsmak

Jag är imponerad och glad för Lindahls att det lyckas slå så stort med sin kvarg. De har verkligen lyckats och Sverige har blivt en kvargnation. Förut var det liksom turkisk yoghurt. Nu är det hur många sorters kvarg som helst. Och själv blir jag lika glad varje gång det kommer en ny smak! Kolla på boksluten bara – det går helt klart åt rätt håll för Lindahls, och de är så värda det tycker jag!

Mest exalterad blev jag själv över vit chokladsmaken. Det lät liksom som en superbra kombo helt enkelt. Måste prövas snarast. Hallon-lakrits lät som en lite skummare smak för just kvarg, men jag har ju blivit positivt överraskad av skumma smaker förut. Annars är ju hallon-lakrits en inbiten favorit (Swebar Hallon-Lakrits proteinbarer skulle jag kunna äta 10 på raken – mums!) för att inte tala om Hallon-Lakritsskallarna.

Vattenmelon är jag dock mer skeptiskt över då jag inte är ett jätte fan av den smaken över lag. Däremot vet jag att Daniel kommer bli överlycklig, som fullkomligt älskar vattenmelon.

Det blir helt enkelt att käka kvarg framöver! Vilken är din kvargfavorit?

Återigen är det här inlägget helt osponsrat och bara baserat på min glädje över nya kvargsmaker!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.