Namnsdagspresenter 2016

19 februari, 2016

Som jag skrev förut så har vi i vår släkt haft den knasiga idén om att fira namnsdagar och där med ge namnsdagspresenter. Föräldrarna var och hälsade på i tisdags och jag fick några presenter. Älskar paket! Om det är ett suddgummi eller en Ferrari i de spelar egentligen mindre roll, så länge de har papper och snöre runt sig! Man ska faktiskt inte underskatta vikten av ett fint paket. (Och till jul gäller så klart ”ligga till sig principen” alltså att paket måste slås in med tidsmarginal så de får gotta till sig innan det är dags att öppna dem!)

Namnsdagspresenter

Jag har länge velat köpa en spirilizer och nu fick jag en av föräldrarna! Samma som Anja och Cervera samarbetat kring tycker Cervera brukar ha bra produkter så det verkar lovande!

Spirilizer

Namnsdagspresent Spirilizer

Finaste skärbrädan…

… av Nicolas Vahé, eller Serving Board som den egentligen heter. Perfekt som ostbricka. Drömmer om ett ännu större kök där man kan ha fina saker framme och ändå kunna arbeta och laga mat!

Namnsdagspresent Nicolas Vahé Serving Board

Brödkorg…

…i häftigt material (vaxat papper). Har länge velat haft en brödkorg men inte införskaffat någon. Nu fick jag en i papper, kanske inte det mest praktiska om den ska diskas frekvent, men för vanliga brödbullar funkar det perfekt! Inte dumt att den går att vika ihop heller, så den passar i ett kök fullt med grejer!

Namnsdagspresent Brödkorg

Det var namnsdagspresenterna för den här gången! Tack mamma och pappa :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.