Shogun och träningskläder

21 februari, 2015

Idag har varit en bra dag! Fick sovmorgon (helt ostört då sambon är i Falun, det är fördelen, nackdelen är att det inte är lika mysigt att vakna upp utan honom bredvid, mitt hjärta)

Åh, bloggappen fick spel, mobilen dog och hela inlägget försvann! Jag som hade skrivit en hel uppsats om dagen! Bara att börja om…

…efter sovmorgonen blev det en 30min promenad och sen var det bara att skynda sig till roslagsbanan, som jag så klart missade med 1 min, och på vägen hem med kanske30 sek, typiskt! (Man blir som man umgås tror jag!) väl inne i stan mötte jag upp föräldrarna och vi traskade bort till moderna museet för att se på en ”stor spindel” enligt mamma, ett stort konstverk som finns där. Den var faktiskt ganska häftig. Står utanför moderna museet på skeppsholmen så kostar ingenting att se heller! Sen traskade vi mpt djurgården för att gå på ett museum till, men insåg halvägs att det skulle bli tajt med tid och bestämde oss för fika paus istället. Hittade ett mysigt litet fik i närheten av östermalmstorg, kafé bönan tror jag det hette, kan rekommenderas. Efter en latte bestämde vi oss för att kika i lite möbelaffärer. Designmöbler är snyggt! Man skulle ha lite mer ”onödiga” pengar som man kunde använda tilö sådant, och en större lägenhet! Det får bli framtidsmålet! Sen blev det en sväng till Mood innan vi gav oss iväg till det enda som faktiskt var bestämt, nämligen Restaurangen Shogun i gamla stan. Den kan varmt rekommenderas! Blev förrätt, misosoppa, sushi och yakuniku, samt lite glass (!) och ett glas vin, underbart gott efter en strikt diet i dryga två veckor. Sen blev det en regning promenad till nordic light och deras bar ”the one leged dog” om jag inte minns helt fel på namnet. Där blev det två drinkar och en kaffe – denna bar kan också rekommenderas gör riktigt välgjorda drinkar, men det tar sin lilla tid så inget man ska göra om man har bråttom. Väldigt trevlig dag och hela anledningen Var för att fira min namnsdag i efterskott. Ja vi firar sådant i min släkt, lite grann i alla fall, och jag gillar det ger liksom en sak till att se framemot under året. I namnsdagspresent fick jag ett par svarta shorts till thaiboxningen och ett vitt matchande linne så klart, eftersom mamma hade valt det! Har testat och de passar! Sen fick jag också ett par adidas high-water byxor som blir perfekta till yogan! Nu är jag hemma i soffan igen och föräldrarna har åkt hem. Är lite tomt här! Tror att det är bra att vara borta från varandra ibland, sambon och jag alltså, så man får sakna varandra och inte ta varandra förgivet som är lätt om man ”alltid är där”. Men imorgon kommer han hem!

Nu sova, så jag är pigg till sparringen imorgon. Hoppas även att lite kolhydratsladdning från idag märks på träningen imorgon, känslan i kroppen i torsdags var inte 100. Men jag har å andra sidan gått ner mer än 2 kilo på två veckor så någonting lär det ju påverka, klart man blir lite sliten. Men jag hoppas att både utseende  och ork kommer att påverkas positivt när jag är ”klar” med mina 12 veckor. Bara 10 kvar ;) Största persen kommer bli påsk, med alla påskägg och godis överallt, gottegris som man är! Men, det är hela mars kvar innandess så vi får se hur långt jag har hunnit. Kanske kan unna mig en aning försening i viktnedgången om jag är på banan då. Borde kunna vara ner på runt 62 då om jag fortsätter i denna takt, men det återstår att se. Nu – sov gott!
image
 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.