Föll på mållinjen – vabruari

28 februari, 2016

Vabruari är nästan slut, och jag trodde att jag hade klarat mig från Februari förkylningarna. Men icke. Jag föll på mållinjen.

Fick ont i halsen i torsdags, mitt stadiga tecken på att en förkylning är påväg. Knaprade halstabletter torsdag, fredag och började snörvla igår. Nu är jag klassiskt förkylningssnorig. Jippi! Så typiskt att jag föll på mållinjen, verkligen, för imorgon är liksom skottdagen. Vabruari är officielt slut egentligen. Så jag har fått vabba för mig själv i helgen.

Sovit ut i lördags morse när Daniel var på skjutbanan, tagit det lugnt, spelat TV-spel och inte sparrats någonting alls. Resultat av dagens träningsveckan – not good. Men, så blir det ibland. Nu ska jag bli frisk och sen är det bara på det igen.

Det är ju verkligen så att så fort de där härliga solstrålarna börjar titta fram efter en mörk och ruggig vinter, så släppen kroppen guarden och smack – Knockout! Kroppen kunde behöva en läxa i att hålla guarden, vid alla tillfällen, för så fort man släpper ner den kommer slagen in!

För att varit en förkyld och snörvlig helg har den faktiskt varit riktigt bra. Vi var en sväng till Strängnäs igår och passade på att vandra lite efter vattnet. Underbart väder och solen sken!

Vy över Strängnäsbron

Daniels kompisar rekommenderade också Mälarens Pizzeria för lunch. Så där blev det en icke-glutenfri, non low fat pizza som smakade riktigt fint!

icke-glutenfri, non low fat pizza

Kvällen spenderades som bekant framför TV:n. En riktigt slapp och härlig dag!

Söndagen har om möjligt varit ännu mer slapp.

Vi började dagen med en härlig frukost med proteinbananpannkakor.

Söndagsfrukost med proteinbananpannkakor

Sen blev det ännu mer häng framför TV:n, vi är på sluttampen av The Witness och jag måste säga att det har varit mycket värde för pengarna och bra kvalitetstid med Daniel och riktig, riktig, hjärngympa!

Men vi kunde ju inte sitta där hela dagen, så när Daniel körde ett varm med dammsugaren så passade jag på att ta en promenad i vårvintern. Tycker verkligen denna bild symboliserar vårvinter – tycker du inte?

Vårvinter

Sen när jag kom hem passade vi på att njuta ännu mer av ljuset och satte på grillen!

Grillad kyckling

Så det blev grillad kyckling till lunch – inte illa!

Sen har vi inte gjort så mycket alls. Imorgon är det till jobbet igen, lite styrelsemöte för bostadsrättsföreningen och fortsatt kurering av förkylningen!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.