Maskinexpo och Thai 

28 maj, 2015

Torsdag, veckan går snabbt den här veckan, fast ändå inte! Mycket att göra denna vecka – betar av ToDo listan och den fylls på underifrån. Måste lära mig att man aldrig kommer till ”strategiskt arbete” utan att man måste lägga ”brandsläckning” på hyllan – det är enkelt i teorin, svårt i praktiken. Idag blev det mycket operationellt jobb – mail,    pressreleaser och maskinexpo. MaskinExpo är alltså en stor mässa utanför Arlanda (stoxa) där det enkelt förklarat presenteras massa maskiner, grävmaskiner, lyftkranar, traktorer osv. Och alla tillbehör där till – så som lyftredskap och stållinor, service etc. – våra grejer på Certex alltså. Så där spenderade jag eftermiddagen. När jag väl lyckats ta mig ut ur garaget alltså. Garageportsleverantören hade fått för sig att fixa fjädrarna till garageporten just när jag skulle ut – inte mycket jag kunde göra åt saken och satt således tvärfast på insidan – bara att gilla läget och vänta i en halvtimme.

Maskinexpo och Certex on Tour:

   
 

Sen blev det lite mellanmål hemma efter att jag åkt kringelkroksvägar hem – har alltså hittar MC vägarna här vid Täby nu! Måste hämta upp MC:n snart! Och sen blev det till thaiboxningen – Anders-pass idag så var hårt och mycket sparkar. Sammanfattning av passet:

Jag hade inga blåmärken imorse, men nu har det ordnat upp sig!” 

Eller kanske snarare, jag hade nästan inga blåmärken imorse – jag tränar Thai – inga blåmärken finns inte ;) Man har bara mer eller mindre stora blåmärken. De nya är inte så stora, men fick ett fint på bicepsen som dessutom är som en bula så ser extra vältränad ut nu :)

Sen hem och göra lite asiatisk lax med ris! Min absoluta fisk favorit – det är ju riktigt gott. Någon torskgrej är ju inte gott – det är ju bara mer eller mindre ätbart beroende på hur mycket fet sås man häller över. Nej tacka vet jag lax! Men, jag konstaterade också att jag verkligen Älskar ris! Om all föda på jorden skulle försvinna och jag bara fick välja en sak som jag skulle ha sparat undan och skulle leva på – då hade jag valt ris. Som jag sa när jag var liten – jag borde verkligen bo i Kina! Hade jag fått valt en sak till riset så hade jag tagit kinesisk soya. Soja och ris – that’s all you need! Skulle lätt kunna leva på det en vecka imorgon om det behövdes tror jag! 

Nej nog flummat om det – nu sova!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.