Finkvarg och skogspromenad

27 maj, 2015

Onsdag – bump day, middle of the week already! Skönt då är det helg snart. Idag var jobbet mycket SEO snack – blir lite att ”laga” när man lanserar en ny site. En hel del mindre viktiga 404errors men som jag måste fixa till man vet ju hur irriterande ”sidan kan inte hittas”-meddelande är. Eftermiddagen var lite strategisk planering samt stödning/flyttning av filer till OneDrive. Vårt nya intranet ska upp snart och kommer behöva flytta över del grejer dit med.

Sen blev det hem och testa hallonkvargen från Lindahls som jag köpte här om dagen, mums, gott mellanmål!

  
Sen blev det att hämta vårt balkongbord som äntligen hade kommit! Får bygga ihop det imorgon. Perfekt timing nu när det känns som att man kanske kan börja sitta ute igen snart! Appropå det så börjar det bli dags att hämta ut motorcykel – yey! Helgen är lite full med saker – men sen så! Efter bordshämtning så blev det skogspromenad vid Arningen – hittad ännu ett spår. Täby är verkligen fullt av dem! Till och med Daniel erkände att Täby är himla fint – inte dålig bedömning det inte från en som älskar Etuna över allt annat (…fråga mig inte varför – jag förstår inte!) 

Glad tjej i skogen! 

Mina Aim’n byxor passade verkligen där! Camo- deluxe!

  Sen blev det hem till nya favoriten – lövbiff med broccoli och lök (så lätt och så gott). Daniel sitter nu och leker Magica 2 med sina kompisar och jag har läst bloggar och skrivit några mail. Sen var jag tvungen att sköta om min fina myntaplanta som jag fick från mamma som behövde plockas. Så då fick jag helt plötsligt massa mynta och hade inga ingredienser till Mojito hemma (läs ingen kolsyrepatron) så jag gjorde en Smoothie på en banan, någon dl frysta hallon, lite mjölk och en näve mynta – blev riktigt fräscht!

  Nu ska jag ge mig på lite franska igen och sen blir det sova. Troligen besök till Maskinexpo imorgon – hoppas på fint väder!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.