Maskinexpo och fredagsmilen

29 maj, 2015

Fredag! Var på jobbet 8.30 – svårt att komma dit tidigare – värdesätter att vara uppe längre på kvällen mer än att gå hem väldigt tidigt just nu känner jag. För oavsett om jag är där tidigt så är det alltid något som kommer emellan och sen blir jag kvar lika länge som om jag kom sent. Så därför blir 08.30 ganska lagom :) Idag var det marknadsmöte på Lync vid 09.30 och den var det lite mail, en flyer om sommarlunch på kontoret och lite diskussion med vår säljchef (är så skönt att ha någon att verkligen bolla med!) Sen bar det av hem en liten sväng för att käka lunch – hade med mig till jobbet och skulle egentligen äta där men när jag konstaterade att min ”vita skjorta” som jag råkade luta mig mot en kran med igår och blev helt oljig över hela bröstet, inte hade blivit så ren som jag trodde i tvätten och drog till sig lite onödiga blickar.. Så tänkte att det var vettigt att byta skjorta innan jag åkte till en mässa med 10 000 personer. Så det blev hem och omgång två av Vanish på skjortan och så lämnade jag den så tills jag kom hem! Det verkar gjort susen – vi får se när den torkat helt.

Sen blev det ut till maskinexpo – dag 2 för att kolla läget. Var rätt lugnt i vår monter – men Skylotec drog ändå en del folk mellan varven. Fick pröva Skylotecs nya Record sele i kranen som vi ordnat tillsammans med grannen. Kul med lite nya produkter!  Passade även på att gå runt ett varv – stor yta så det var ändå lugnt på området. Tur med vädret hade vi med – ganska kallt (till skillnad från den galna hettan som var vid samma tidpunkt förra året) men uppehåll och det var huvudsaken!

   
 

Föräldrarna var i Barkarby outlet så skulle försöka hinna träffa dem med efter jobbet hade jag tänkt. Men klockan sprang iväg oh blev kvar på maskinexpo till 17 – när jag hjälpte Skylotec killarna ut till bilen med sina prylar ( dagens armträning). Så det blev hem i stället, käka lite kvarg och sen ut till löpspåret i Ensta. Det är ett fint spår. Och trots att Runkeeper inte ville vara med och ge mig feedback och jag var tvungen att fixa med Spotify (slutade spela musik) längs vägen – utan att stanna dock- så fick jag tiden på milen på 57 minuter! Jag var nöjd :) 

 Trött tjej: 

Men nöjd tjej:   

Första gången att kunna stretcha lite på gräsmattan efter löpturen – skönt!

Sen blev det hem och duscha och slänga ihop någon mat. Idag blev det kyckling, med lite soja, sweet chili och Chilipulver samt champinjoner med kycklingnudlar. Vi bestämde oss för att steka ihop allting och käka i skålar. Antog en grå färg – vilket ju inte var så konstigt, men smakade bra. Dock inte så mättande – snabbnudlar är väl ingen superkost kanske, men gott!

 
Nu ska det bli lite fruktsallad och film med älsklingen som har uppehåll i pluggandet idag – skönt! 

PS. Balkongbordet kom idag! Bild på det under morgondagen – med rätt väder kanske t.o.m frukost på balkongen! DS. 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.