Lyckan i att få krama svettiga främmande män

15 november, 2016

Ja precis så – lyckan i att få krama svettiga främmande män.

What tänker du? Lets put it this way… Jag har äntligen lyckats få in ännu ett pass thaiboxning, Idag var det nämligen clinchpass. Så det var en väldigt massa ”kramande”. Och det är rätt mycket nya ansikten med folk som flyttat upp från fortsättningsgruppen till den avancerade. Det tråkiga i det hela är väl att de egentligen inte är så nya, snarare att jag aldrig är där. Men, jag tror faktiskt inte bara att det beror på flytten, även som såklart all söndagssparring blir drabbad av den. En del är också att den här hösten varit väldigt reseintensiv och verkar fortsätta så.

Dagens clinchpass på Combat: Lyckan i att få krama svettiga främmande män

Man är så himla snygg efter att ha kört ett clinchpass. Det finns liksom ingenting som får en att se mer ut som ett penntroll än vad clinch gör. Det går liksom inte att inte få håret i en stor rul. Om någon människa vet hur man behåller håret uppsatt under clinch så please tell me. Kanske dreads eller rastaflätor, men det känns lite off resten av tiden.

Dagens OOTD - Combat Academy

Man blir så snygg på bild när man är röd och svettig, och har mascara under halva ögonen. Men alla kan ju inte göra stylade frisyrer och perfekta matchningar.

Dagens OOTD:

  • Röd färg i ansiktet à la Tobbe-pass
  • Penntrollsfrisyr från Clinch
  • Sminkning av Combat Academy i vinterns hetaste muay thai look
  • Svart topp från Nike kollektionen ”sliten med hälsa”

Den här veckan har ändå börjat okej på träningsfronten. Efter lite stressigdag på jobbet igår lyckades jag ändå klämma in 30 minuter på gymmet med 2,5km löpning och lite övningar som jag skrev igår. Och idag hann jag med ett thaipass och imorgon blir det mitt livs första PT-pass. Spännande.

Sen går det väl lite utför resten av veckan med just klassisk träning men jag och mamma lär ju avverka ett antal kilometer i Berlin! So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.