Dagens lista – måndag

14 november, 2016

En sån här typisk händelserik måndag lånar jag en ”Dagens lista” från Anja som ni kan förgylla kvällen (eller kanske morgonen med).

Dagens lista:

DAGENS HUMÖR: Lite upp och ned faktiskt. Både glad, irriterad och lättad. Och så lite ont i huvudet med om nu det är ett humör. I alla fall en helt okej dag!

DAGENS PLANER: Ja alltså, nu är ju dagen i princip slut men planerna var att jobba, stänga CRM projektet och hinna med en sväng på gymmet. CRM projektet är fortfarande öppet, men närmare ett closure så alltid något. Och jag han med en sväng på gymmet trots att jobbet drog ut på tiden.

DAGENS BORDE: Gå till gymmet! Och det hann jag med – 30 min effektiv träning dryga 2,5km löpning, biceps curls, chins och utfallspromenad med vikter. Svettigt och snabbt. Precis som det ska vara.

DAGENS MÅSTE: Gå upp klockan 06. Nackdelen med att ha ett 8-17 jobb. Man måste liksom pallra sig upp okristligt tidigt. Jag borde jobba natt. Eller när jag själv vill. Helst det senare. Eller kanske ”I wanna make money while I sleep” som Ace Wilder hade uttryckt det. Helst det!

DAGENS LÅT: The Neverending story temat som de spelade på radio idag. Så länge sen! Skapar alltid lite nostalgisk och härlig känsla. Lyssna på den vet jag!

DAGENS PODCAST: Framgångspodden (surprise) – jag är så fast i den här podden. Så fort jag är själv i bilen eller på promenad så blir det framgångspodden i lurarna. Idag lyssnade jag på Gunther Mårder (i morse) och på vägen hem blev det senaste avsnittet med Ebba Kleberg von Sydow. En tjej med mer skin på näsan än jag trodde.

DAGENS TV-SERIE: Frozen Planet, så där lagom avslappnande att dricka té och slappa i soffan tillsammans med söta isbjörnar och frusna pingviner. Känns helt plötsligt mycket varmare inne.

DAGENS CRAVINGS: Mest Mat! Att träna och sedan sitta i bilen hem i 1,5h gör en rätt jädra hungrig. Käkade resterna från gårdagens grönkålspasta, fredagens guacamole och fortsatte sedan in på knäckebröd med brieost. Men sen hade jag cravings för thé, min nya favorit After Eight thé inhandlat på thé butiken i Luleå. Det och en rad choklad. Yummy yummy.

Dagens lista - dagens cravings

DAGENS KLÄDER: Min uniform – svarta jeans och skjorta (idag en rosa). Till det blev det en stickad oversize plommonfärgad tröja som jag fick av Daniel förra året och som jag tycker väldigt mycket om. Och nya läder bootsen från Rieker som är perfekta i vintervädret och på kontoret.

Dagens lista - dagens kläder

DAGENS MATERIELLA VILL HA: Fastnade förra veckan för Emma Israelssons smycken. Så fina! Kan ta alla, men annars är hennes 18K Gold Diamond Ring favoriten.

DAGENS LYCKA: Äntligen är min löneförhandling som jag skulle haft i April i lås (hoppas jag!). Lite för omständig och seg för att jag skulle känna mig helt nöjd med den. Men ändå lycka att slippa fundera på det mer.

Tell me – hur ser er lista ut? Var inte blyga!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.