Karatefys och biltvätt

13 mars, 2015

Tänkte jag skulle gå hem i rätt tid idag från jobbet, nope, blev kvar till efter 17 i alla fall. Vilket i sig inte är någon fara alls, men det var inte då jag tänkt komma iväg. Hann dock nästan klart med marknadsplanen, utskickad till ledningsgruppen nu och förhoppningsvis hinner vi sätta rätt strategisk riktning under måndagen för at marknadsarbetet ska kunna stödja sig på det. Kul att få chansen att påverks redan från början av karriären! 

Sen blev det snabbt som tusan hem och byta om och slänga i sig lite keso. Keso med kanel är underskattat – love it! Sen blev det ner till Combat för att köra fredagsfys – idag var Tobbe borta så det var Jesse som hade passet, han är med i svenska landslaget i karate så vet vad han pysslar med. Han har ävem grym kroppskontroll, precis som sin bror, och jag spenderade största delen av passet leendes med att skratta åt mig själv. Det gäller verkligen att inte ta det för seriöst – Ja jag är fruktansvärt stel – nej jag kan inte ens skylla på att jag spelat hockey som killarna körde med – men jag är där och jag försöker bli bättre. Och jag HAR blivit bättre. Jag är fortfarande tokstel men det är betydligt mycket mindre stel än jag var när jag började i Jan förra året. Låt det ta tid Julia! Jag tror vi alla behöver intala oss det ganska ofta – det tar tid, och det är okej!Sen blev det hem och käka lite taco/tacosallad, alltså en wrap med fullkornsbröd och resterande som en sallad. Det ska bli så skönt när man inte behöver tänka på maten man stoppar i sig hela tiden! Sen blev det ner till biltvätten och leta fram den fina röda bilen under allt smuts! Älsklingen hade köpt lyx-programmet så det blev vax och hela kitet och påfyllning av spolarvätska. Så nu är bilen ”snäll igen” och skriker inte på mer saker, eller ser ut som skräp. Så vi håller tummarna att det är okej väglag imorgon när jag ska till Päronen i Etuna, så den får vara fin då med.

Imorgon blir det som sagt hem till Eskilstuna (allt är hem, varit många platser de senaste åren) och jag ska gå ut och äta för att fira att mamma fyller år på söndag. Och sen så ska jag hinna med en sväng på stan inne i Stockholm innan dess tänkte jag, har lite idéer på present till mamma så vi får se vad det blir! Sen blir jag kvar i etuna över natten och födelsedagsfirande på söndag. Kanske får träffa lilla nyfödda kusinbarnet också – han är väl nästa två veckor eller så. Mys! Så imorgon förmiddag blir det en löprunda och sen packa ner grejerna till på söndag – kan vara lite onyttigare men då blir det löpning för att hålla igång. Daniel får besök av sin bästa kompis, också från Etuna, så han kommer njuta fullt ut av att ha flickvänsfritt i helgen, det är jag helt övertygad om.

Nästa vecka kommer få fort – ledningsmöte hela dagen på måndag + gemensam middag, och sen jobb tisdag, onsdag och på torsdag drar vi till Vemdalen! Så skönt! Sen blir det vara någon veckas jobb innan påsk! :) 

Nu lite boksoftning, fortfarande guldkompassen som gäller! Hej så länge! 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.