Kyckling i grön curry och office 365

12 mars, 2015

Började morgonen med att outlook vägrade öppna sig. Error för att något annat program använde ”outlookfilen”. Stängde ner alla aktiva program, och då funkade det. Startade Lync igen – crashade. Startade om datorn – hade 33 uppdateringar igår när jag gick hem så tänkte att det har säkert något med någon konfiguration som inte blev klar att göra, sä startade om den. Funkade det nu? Nope samma visa en gång till. Vet att vi haft problem med ad:n pö jobbet så tänkte, ah va fan prövar att starta om igen, ingen skillnad. Vet att det är det första IT vill stt man ska göra så lika bra att göra det från början. Stänger ner alla program och sätter igång outlook och tänker att ja ja klara mig utan lync idag. Ska öppna ett word dokument – error. Tröttnar och pratar med IT som säger att jaha det är nog relaterat till varandra och undrar om jag hade gamla versionen av office kvar nör jag installerade 365. Svar Ja, för att jag tydligt blev tillsagd att ha det, eftersom jag själv frågade om jag inte borde avinstallera den gamla innan jag installerade 365 – det har ju liksom en tendens att strula till sig med versioner annars. Nej då, den skulle vara kvar. Och se nu – vem hade rätt. Jaja nu funkar i alla fall allting igen, till och med Lync som har bråkat ett taf – troligen av just den anledningen. Så efter diverse omstarter och ominstallationer så kom jag ivarje fall igång. Älskar effektiva mornar ;) Kände dock som jag fixk en hel del gjort idag, vilket var skönt för jag har mycket på to-do listan just nu. Och nästa veck blir bara 3dagar, för då ska vi till fjällen! Himla härligt! 

Ser dock ett problem och det är ledningsgruppsmöte på Måndag – ah, har massa saker som jag vill förbereda – hej helgjobb?! Tur att det känns som den roliga delen av jobbet! Ska förresten träffa ett par tjejer som dragit  igång Marianne, en underorganisation till styrelsebalans nästa vecka. Fokus på att få mer jämställdhet i svenska styrelser (Nej, inte genom kvotering! Utan genom att det är jädrigt starka och drivna kvinnor) och marianne är ett nätverk för unga kvinnor som kan få ett br nätverk, samt möjlighet till mentor i styrelsebalans! Låter riktigt spännande!

Kvällen bestod av ett thaipass – gick riktigt bra faktiskt, tränade stans och förflyttningar samt slag, inga kombo utan enkla snabba slag. Och avslutade med 3 x2min fri mitshållning – det är jobbigt! Men superbra träning! Rogers pass är alltid väl genomtänkta och roliga! Fast alla tränarnas pass är bra på sitt sätt – kombinationen av alla ger en bred utveckling! Tack för att ni finns combat academy, efter många år hittade jag hem i en träningsform som jag verkligen gillar! Tungt, tufft och jädrigt kul!

Sen blev det hem till Kyckling i grön curry med ris – så enkelt, så gott och uppenbarligen riktigt nyttigt med! En burk Mrs Chengs grön curry sås (ICAs/ den som finns på ica, är egentligen godare men kan inte utala mig om näringsinnehållet på den), en burk minimajs, en burk vattenkastanjer, en burk bambuskott och en förpackning tinad fryst kyckling (ca 1kg – idag var det 900g). Skär kycklingen i små bitar, stek, salta peppra, i med alla grönsakerna, i med såsen – låt puttra ihop lite. Servera med kokt ris, 1 dl torrt. 5portioner blev det av 900g kyckling och tillsammans med riset 394 kcal, med mycket proteiner!

Nu återigen dags att sova! Imorgon är det fredag! Och fyspass.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.