Bowling, tapas och ledningsgruppsmöte 

16 mars, 2015

Det blev lite fullt upp i helgen, lördagen bestod av löpning, köande in till stan eftersom  norra länken var avstängd och sen promenad från wennergren upp till Hötorget i solen – skönt. Däremot så var löpturen lite varm då jag fortfarande trodde det har vinter och körde långärmat, fleecetröja och mössa. Men promenaden i stan var bättre. Skulle in till stan för att köpa torkad frukt till mamma i Hötorgshallen. De har så himla mycket där så hon storhandlar alltid när hon är och hälsar på, så det fick bli födelsedagspresenten – tillsammans med tre knippen tulpaner som hon tycker om. Kan dock säga att det var lagom tungt att släpa flera kilo frukt, tulpaner och en flaska lotion från Stureplan till Wennergren och just de 1 liter jordgubbar med. Så blev paus för att fika lite jordgubbar innan hemfärd till Eskilstuna. Väl hemma blev det promenad ner till stan och mat på en indiskt restaurang som jag inte varit på innan. Gott var det! Även om indiskt är svårt när man är nötallergiker de har ju nötter i allt!

 

Söndagen var mammas födelsedag, vi gick ner på stan för att köpa en vetelängd och sen hem i solen. Sen blev det en löptur innan tjocka släkten kom vid 15. Detta var vad som bjöds – mmmmm mest för glasstårtan, jag älskar glass! Kvällen bjöd också på afrikansk gryta innan hemfärd. God och trevlig helg – dietmässigt katastrof, men det visste jag ju. Avslutade kvällen med lite förberedelse inför ledningsgruppsmötet.

Idag har vi varit inne på wennergren med hela ledningsgruppen för att förbereda business planen som ska rapporteras in till vårt moderbolag i April. Första riktiga gemensamma mötet – mycket kvar att göra, men vi kom ändå en bra bit och alla känns positiva så det är bra! Dagen avslutades med bowling i Vasastan och sedan tapas på Caliente – mums mycket gott! Avstod också morgonens macka och eftermiddagens bulle och lunchen innehöll en sallad utan massa onödigt, så jag är ändå ganska nöjd med dagen trots begränsad fysisk aktivitet. :)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.