I’m going to Ibiza…eller nej just det Ängelholm.

14 september, 2017

Ibiza hade varit nice. Men nu var det ju visst inte det, utan Ängelholm. Ängelholm hade ändå kunna varit riktigt nice om det handlade om inköp av ny bil (*hint hint* Koenigsegg). Men inte ens det stämmer. Egentligen ska jag inte ens till Ängelholm heller, utan till Ring Knutstorp. Jag ska på Entreprenad Live, entreprenadmässa med jobbet. Utomhus. Kan bli burr.

Efter några år på marknadsavdelningen börjar jag få in mer känsla på att planera mässorna. Speciellt att inse vilka delar man inte själv är bra på och ta in hjälp där, precis som Isabella Löwengrip brukar säga. Ju äldre och klokare jag blir desto mer inser jag att man ska lägga kraft på de delar som man är bra på och ta in hjälp på de delar man inte är så bra på. Sen försöker jag gärna lära mig det som jag inte är så duktig på, men vissa saker lönar det sig inte ens att lägga tid på.

Men, som sagt, imorgon blir det en över-dagen-resa till Entreprenad Live. Det är Skånes motsvarighet till Maskin Expo, som bilderna nedan är ifrån. Det är första året vi är med och de har verkligen varit våghalsiga som lagt mässan i mitten av september. När de skulle montera tält blåste det halvt storm, men under dagen verkar det ha blivit bättre! Håll tummarna för bra väder imorgon.

Maskinexpo nästan som entreprenad live

Maskinexpo nästan som entreprenad live

Eftersom det är första gången vi är med så behöver jag åka ner och kolla mässan, området och besökarna. Annars klarar våra säljkillar av det alldeles utmärkt själva. Är glad att SAS piloterna i Norge bestämde sig för att sluta strejka också. Tydligen verkar jag timea in varje strejk som SAS har, men ta i trä, har jag klarat mig på håret. Annars blir det väl en weekend i Malmö ;)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.