Veckans Yey och Veckans Nay – skägg och förkylning

17 september, 2017

Tycker vi börjar den här veckan med….

Veckans Nay – Förkylning

Om än en lindrig sådan. Kände mig lite seg i slutet av förra veckan. Hade en resehelg med ex-traineerna i Jönköping och sena kvällar. Började veckan med att vara tjock i näsa (no details needed) och lite nysningar. Men i övrig har jag klarat mig bra utan feber, hosta eller överdriven trötthet. Men valde ändå att ta en lugn vecka när det kom till träningen.

Blev några promenader, ett pass yoga och igår blev det lite simning när jag i princip kände mig bra. Det var faktiskt förvånansvärt varmt i vattnet för att vara September. Känner att jag verkligen kan värdesätta att bo vid vattnet om jag kan simma maj till september. Planen på att införskaffa en kajak sköts lite på framtiden med tanke på husmålning och annat fix som kom emellan i år. Om det händer nästa år så blir förhoppningsvis ”vattensäsongen” ännu längre!

Nu hoppas jag att förkylningen helt gett sig och tänker försöka köra igång med ”vanlig” träning lite lugnt imorgon. Lite knölig träningsvecka framför mig med resor och andra event inplanerat, men några pass ska jag nog lyckas få in i alla fall!

Veckans Nay - Förkylning

Veckans Yey – Skägg

Det här kan ju vara den konstigaste rubriken på veckans yey hittills. Skägg! Ja alltså jag har inte skaffat skägg. Snarare raka motsatsen. Jag är nämligen väldigt, väldigt nöjd över att Dannes stickiga, långa om nja-mindre mysiga skägg-period nu har kommit till sitt slut. Det är nu tillbaka i en hanterlig längd – stubb, och ingen kunde vara mer glad än jag. Kalla det ytligt, men detta var fasiken veckans Yey. No more words needed!

Veckans Yey - Skägg

0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply pilla 18 september, 2017 at 19:45

    Blä för förkylningar!

  • Reply Julia 19 september, 2017 at 08:42

    Ja sjukt tråkigt! Men nu anser jag den bortblåst!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.