Besök på Prison Island

12 september, 2017

Jepp – där hängde jag i helgen. Helt ovetandes hamnade jag i en fängelsecell. Eller ja, för att vara mer specifik i närmare 27 stycken.

Ja vi var alltså i Husqvarna på Prison Island – typ som Boda Borg för er som vet. För er som inte vet, typ som Fångarna på Fortet. Kluriga, krävande och roliga celler. Där man får använda smidighet (haha), smarthet och taktiskt tänkande.

Jönköpingsborna hade sagt ”ta löparskor, träningskläder, ytterkläder och det kommer inte bli svettigt”. Det blev svettigt, men det var inte utomhus och vi andra hade ingen aning om vad vi skulle göra. Så himla skönt när någon annan planerar helgen åt en!

Hälften av gänget klagade på att de hade gjort de där cellerna så mycket bättre när de var yngre. Det hade då verkligen inte jag gjort. Att vara ganska lång och inte så tunn gör väl en inte supersmidigt men å andra sidan når man upp till saker. Och dessutom är jag mycket starkare nu. Men armgång är då verkligen inte min grej fortfarande. Måste öva på det. Vore så skönt att kunna det! Typ för OCR-lopp, ”celler” och hinderbanor överlag. Där fastnat jag liksom nu. Att vara tillräckligt bra för att bara kunna vore tillräckligt!

De flesta cellerna var av hög kvalitet, några var väl lite tveksamma men hade väldigt gott intryck överlag! Riktigt skoj och fanns både fysiska och sådana som man bara behövde tänka i. Några gick på tid, några fick man i princip vara inne i så länge man ville.

Prison Island finns på flera platser i Sverige och utomlands och det kan jag verkligen rekommendera. Det roliga är också att man får vara alla i cellen om man går ett gäng (vi var 5st, rekommenderas 3-4). Do it!

Fotocred: Prision Island Husqvarna

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.