Grattis Frans!

12 mars, 2016

Jag skulle bara se ett avsnitt – jag fastnade – så Grattis Frans!

Av princip har jag inte följt Melodifestivalen på många år (för hallå! hur töntigt är det inte liksom ;) och jag skulle verkligen Aldrig kalla det för mello  (hallå, hur töntigt är inte deeet liksom!). Sen började jag titta i år. Bara för att bara kolla stämningen lite, fredagsmysa lite och tja ”se vad alla snackade om”. Sen fastnade jag. Så, Grattis Frans!

Jag har även spenderat den här veckan med att nynna …hm..hm.. If…I…were..sorry…it.. would..be …a …different…story…if…I…were..sorry! Men bara så ni vet, jag tittar inte på Mello…difestivalen, nej, det gör jag inte….alls.

Jag vill också förtydliga att jag Verkligen inte har någon favoritlåt. Inte alls If I Were Sorry. Nej nej. Men Grattis Frans!

Något som jag heller verkligen inte kan förstå är när någon kommer hem från blogger bootcamp sent och måste stå och laga mat klockan 20, när Mello…difestivalen börjar och liksom skränar till sin sambo ”hallå, höj ljudet! Jag hör inget över stekpannan”. Jag menar herregud det är ju bara Melodifestivalen! Det är ju inte som att BBC broadcastar det över hela världen, det är ingen major event. Chilla lite va! Skulle aldrig… Men i alla fall. Grattis Frans.

Sen så är det ju så löjligt med alla snart trettioårig tjejer som bara men gud så söt han är Frans! Kom igen liksom, han gjorde låten Zlatan, jag säger Zlatan, den var söt. Jag skulle aldrig… Men, Grattis Frans! 

Sen kan jag inte förstå att någon går runt och är glad för att ”wow, jag tycker samma som resten av Sveriges befolkning” – det är 2016! Hallå! Vi vill vara unika. Att rösta på samma låt i Mello…difestivalen, som både den internationella juryn OCH stora delar av Sveriges befolkning, hur unikt är det liksom. Men – Grattis Frans!

Och just det jag vill bara förtydliga att jag har alltså INTE sett på Melodifestivalen 2016 tillsammans med 4 miljoner andra svenskar. För jag är unik! Så det så….

Grattis Frans!

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.