Från sju till färre – vad tycker du?

10 april, 2017

Jag har funderat. Ganska länge. Vägt in argument från andra bloggare. Spanat i Bloglovin’. Granskat. Och nu har jag tagit ett beslut. Jag ska blogga mindre.

Jag ska inte sluta blogga. Jag tycker fortfarande att det är alldeles för roligt för det. Men jag ska dra ner på antalet blogginlägg i veckan. Både för min och för er skull. Idag tar bloggen minst en arbetsdag i veckan. Utöver mitt heltidsjobb. Sen skulle jag vilja lära mig programmera. Bli bättre på att fota. Träna mer. Laga coolare mat och ta snyggare bilder till bloggen. Och just ja, renovera huset med.

Just nu känner jag att mängden timmar som jag lägger på bloggen ändå inte räcker till för att hålla den kvalitén på inläggen som jag önskar. Som gör det intressant för dig som läsare att titta in igen, då och då!

Så jag tänker mig 3-4 inlägg i veckan istället för 7. Lite mindre dagbok. Lite mer genomtänkt innehåll. Här får ni hemskt gärna komma med input! Vad vill ni läsa? Vad är intressant? Vad är inte intressant? Var inte blyg!

Borde jag fota skogspromenader? Fota smoothie-recept? Dokumentera resor? Eller komma med update på husrenovering och bo på landet? Borde jag hänga på motorcykeln mer och fota det? Borde jag berätta mer om karriär? Borde jag skriva mer texter om saker som händer och mina tankar och åsikter?

Jag har lite idéer, men nu har ni chansen att tycka till!

Från sju till färre - vad tycker du?

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Veckans Yey och Veckans Nay - Gammal vänskap rostar aldrig och viljan vs världen - DaysbyJuDaysbyJu 8 april, 2018 at 19:35

    […] har bara 24 timmar och visst finns det väl saker som kan effektiviseras. Mindre sociala medier. Skulle kunna skriva ännu mindre blogg. Skippa allt vad TV-tittande heter. Men samtidigt så ger det ju mersmak till livet också. Ett tag […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.