Veckans yey och veckans nay

9 april, 2017

Ännu en helg går mot sitt slut!

Tänkte försöka sammanfatta veckan med  Veckan Yey och Veckans Nay!

Veckans Yey

Ja, veckans yey får nog vara att jag äntligen lyckades ta mig till frisören. Efter alldeles för många månader (igen!), så fick jag tummen ur och bokade in en tid.

Veckans Yey

Tolv centimeter kortare blev det, och inte en centimeter för mycket med tanke på hur slitet det var. Nu har jag lärt mig från förra gången och bokade in en tid direkt. Så i slutet av Maj är det dags igen. Nu ska jag hålla det fräscht. Med tanke på mina minimala utgifter på smink och andra skönhetsprodukter så är att hålla håret i ett vettigt skick det minsta jag kan göra för mina surt förvärvade slantar.

Veckan nay

Ja vad ska man säga! Allting annat än terrorattentatet vid Åhléns i Stockholm vore ju fel att säga. Hemsk, och tyvärr inte oväntat. Ska man ta med sig något positivt från det så är det i alla fall hur vettigt stockholmarna verkar ha reagerat. Hur man samarbetar, både med varandra och poliser, och hur Kärlek blev veckans ord. För kärleken övervinner allt som de säger!

Veckans Nay

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.