Födelsedagskalas för 32 åringen

24 mars, 2019

Började dagen med att grädda amerikanska pannkakor och fixa fram en brunch till födelsedagsbarnet. Födelsedagen ska vara lite lyxig, det är sen gammalt. Så vad är inte bättre än pannkakor till frukost? Eller att någon fixar frukosten åt en och sen städar undan allting. Snäppet bättre hade kanske varit frukost på sängen. Eller är det det? Föredrar nog faktiskt en rejäl brunch gentemot en mer sparsam frukost på sängen. I alla fall om man fyller år på helgen. Fyller man år i veckan så är ju frukost på sängen riktig lyx. Undrar när jag fyller år i år? *Googlar* En fredag. Så kanske frukost på sängen då, och sen riktigt födelsedagskalas eller fest på kvällen!

Födelsedagskalas

Efter pannkaksfrukost

Men man kan ju inte spendera hela dagen med att käka godsaker, så marathonträningen fortsatte. 13 kilometer i zon 2. Det är ett nytt tempo för mig. Sådär lite för sakta för att vara flåsjobbigt, men som däremot genererar en jädra massa steg som gör att benen får jobba.

Har som de som följer mig på instagram (@daysbyju) tjatat om min häl en del. Har sen några veckor tillbaka lite känningar under foten, och som alla löpare nojjar jag lite för hälsporre. Men när jag börjar tänka tillbaka så har senan under foten spökat länge, bara att jag aldrig reflekterat över att det är den som kan vara början till hälsporre. Så nu stretchar jag och försöker ta hand om fötterna så gott jag kan. Utan att för den delen ta paus från löpningen. Ska jag springa mara i Augusti måste jag ju liksom löpträna. Men vi får väl helt enkelt se hur det artar sig. Annars får jag väl underhålla med någon annan snortsport några veckor för att låta fötterna vila. Men en så länge är det mest nojja. Hoppas jag. Hur som helst 13 kilometer löpning i snålblåst!

Löpning i snålblåst

Tacofest

Efter hemkomst och en riktigt skön dusch och en nöd-bar. (Den där som man kastar i sig när man märker hur man börjar grymta sura kommentarer till sambon, men är nötallergiker så att man inte kan ”have a snickers”). Sen blev det att laga tacos till ett halvt regemente. Det räckte ju kan vi summera det. (Och tack vara proteinbaren så överlevde jag också den uteblivna guacamolen – hur kan man missa det!)

Tacofesten inkluderade också viktiga moment så som filade av stolsben (så går det när man har känsliga golv och hårda stolar!). Promenad runt ”kvarteret” samt avslutades med lite klassiskt födelsedagskalasfirande med bullar och kakor. Som sig bör.

Preppat för nya äventyr

Det har varit lite lugnt här då jag inte haft några större happenings under de senaste veckorna. Idag fick födelsedagsbarnet en upplevelse på Body Flight och där hoppas jag att jag får vara nr 2. Så det ska såklart förevigas. Övrigt på vårens planeringslista står fightcamp. Så nice, men även lite pirrigt. Inte för att jag lagt handskarna på hyllan, men de har ju onekligen varit nedpackad i fighterväskan väldigt länge! Sen ska det bli lite snabba bilar, lite höga höjder, häftiga utsikter och fina vyer. Det finns lite planer som jag tänker ta med er på!

Until then – ha ’re gött!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.