Välkommen våren!

16 mars, 2016

Idag var den där vårdagen som kommer varje år när folk liksom vaknar till och inser Hey, det är ju vår! Så välkommen våren!

Det är visserligen fortfarande kallt ute så fort solen försvinner, men bra det faktum att solen tittar fram och värmer och faktiskt inte hinner gå ner innan man går hem från jobbet, det är faktiskt grymt mycket värt!

Titta! Våren har ju kommit till Stockholm! Insåg precis att tjejerna som jag råkade få med på bilden verkligen tyckte att det var vår, uppkavlad skjorta och uppkavlad tröja ser verkligen kallt ut! Håller mer på kvinnan till vänster som kör på mössa! Lovisa har sagt att jag kör på mössa från Oktober till April, och jag har inga planer på att ändra det!

Välkommen våren till Stockholm

Har alltså varit inne i stan idag med på Photoshop utbildning. Fortfarande mycket intressant och jag blev ännu mer pepp på att lära mig fota ordentligt. Såg att Better Bloggers har en Fotokurs Online – den är jag sugen på. Men det var ju det där som blogginlägget handlade om igår – Extra timmar sökes!

Idag hade jag tänkt skulle vara en vilodag från träningen, men vårvädret lockade för mycket! Därför blev det vårens första löparrunda i Ensta. Den nya ”pinnen” visade att spåret tydligen heter Stolpaleden. Who knew!

Stolpaleden

Så här glad ser man ut efter 5km löpning på under 30 minuter på vårens första riktiga pass. Med leriga spår och bitvis isiga fläckar. Helt klart nöjd. Lite mer nötning så kan jag nog få ner tiden ytterligare i år!

Första vår löppasset
Sen var det verkligen dags att fylla på kyl och frys. Så närmare 2000 spänn senare så går det inte in en matbit till i kylen eller frysen! Älskar när det är ordentligt påfyllt och jag vet att det finns bra råvaror för att laga nyttig mat flera veckor framöver! Överdos med kvarg blev det och yoghurt, ägg, kyckling, lax, knäckebröd och frysta bär. Apelsiner, blodapelsiner, jordgubbar (!), spenat, paksoi, bananer, lök, gurka, zucchini, morötter etc.  Nu är det fullt!

Till kvällsmat serverade köket något som inte serverats på väldigt länge – verkligen inte vegan. Blodpudding med vitkål och lingonsylt. Jag tillhör det gänget som verkligen tycker att blodpudding är gott. Och lite järntillskott när man är tjej har ju aldrig skadat!

Blodpudding med vitkålssallad

Kanske inte världens mest våriga måltid. Men tanken var faktiskt att vi skulle grilla, men det hanns inte med. Välkommen våren i alla fall!

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.