En sån där dag…

24 maj, 2016

Alltså en sån där dag när allting går emot en. Kanske har jag lyckats med motsatsen till ”the secret” för det känns verkligen som den här dagen dragit till sig saker som inte fungerar.

Började morgonen med att känns mig opeppad att sticka iväg till MaskinExpo för jag visste att det skulle bli mycket att rodda i. Men Daniel peppade och sa att ”det kommer säkert gå bra”. Så några minuter sent gav jag mig iväg och skulle bara hämta upp några grejer på jobbet innan jag åkte ut till Stoxa. Och tur i oturen var väl det. För där var det rena ”lugna kaoset”. Lastbilen var på plats. Ingen lastade ut några grejer. Ingen hade plockat fram några grejer. Alla verkade vänta på ”någon” . Så det var väl tur att en ”någon” dök upp…

Frågar vår lagerkille om han lastat på lyftoken från Varberg ”nej de har inte kommit” svarar han. Och man vet att det är illa när mitt svar är ”Du skojar?”. Jag, En av säljarna och Varberg har ägnat ett antal timmar kring att diskutera dessa lyftok. Vilka de ska vara, när de ska skickas och att de absolut måste vara i Täby i fredags! Tisdag morgon har de alltså inte kommit – FML. Så jag började en redan seg tisdagsmorgon med att jaga personalen i Varberg, som jagade Schenker, som hade fuckat upp det som vanligt (tack förresten för att ni slog sönder en tallrik med här om veckan) och sen slutade det med att vi fick fixa transport ut till mässan imorgon bitti ändå. Suck. Så avslutade dagen med att åka till Täby och se om grejerna fysiskt var på plats – och de var de! Tack!

En sån där dag... pallgaffel

Utöver logistikstrul så kom vi imorse ut till ett fint monterat tält, som dock riskerar att skapa några blöta säljare om det börjar regna. Men när vi sedan kom tillbaka efter lunch hade tältet tagit formen av en oval och vinden låg nu på rakt in i tältet. Tyngderna räckte inte och sidorna agerade vindfång och blåstes upp som ballonger. Dags att jaga mässföretaget. (Där jag vet att det sitter en lika besviken tjej på andra sidan som verkligen försöker göra en bra lösning, men som också har oflyt. Men föga hjälper det ju någon av oss just nu!)

En sån där dag... man ska inte se gräset på andra sidan tältet

En sån där dag… man ska inte se gräset på andra sidan tältet 

Efter lunch åkte vi sedan för att hämta lite mer prylar och kylen till tältet. Bara det att kylen fanns inte på plats. Nej, tydligen inte heller någon annanstans. Någonstans här började jag fundera på varför jag alls gick upp i morse.

Dessutom var vår rigg för prylarna inte heller 100% stabil, men det visste jag ändå. Men den får i sammanhanget räknas som helt okej. Den håller för det den är till för!

Nu då – lyftok mm. på plats i Täby, transport till Stoxa imorgon bitti, tältet har blivit säkrat av tältkillarna och vi håller tummar och tår för att det står kvar imorgon bitti, ny kyl inköpt. Och en helt färdig tjej.

Struntade i Muay Thaien idag då jag kände att ett kokhet gym och mer slag i ansiktet inte var det jag var upplagd för. Så bestämde mig för en kvällspromenad. Vädret var fint och jag tog T-shirt och kortbyxor, för jag hade hållit på att smälta bort hela förmiddagen, men inte långt in på promenaden började jag frysa. Men traskade ändå på och tänkte att snart kommer solen. Det gjorde den dock inte och typ 1h senare höll jag halvt på att dö – lederna var helt stela.

Avslutade kvällen med micrade rester och ett avslaget low alcohol vin från helgen. Vissa dagar är bara sådär extremt glammiga…  God Natt.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.