En riktigt fin måndag och latte

24 augusti, 2015

Idag är en sådan där dag när jag känner mig riktigt nöjd med livet. Jag hade en underbar helg med min älskling och solen sken. Imorse ringde klockan 06.30 och det var imma på fönstrena och solen tittade in. Jag gick upp, käkade en banan och svidande om till träningskläder. Tog sedan bilen till BMW för service och klev in där strax efter 07. Efte lite köande hade jag lämnat bilen och satte musiken i öronen och tog en löptur hemåt. Kroppen fick en chock och jag blev grymt svettig – ”Träna innan klockan 08 – wtf!” Kändes det som kroppen tyckte! Men det var faktiskt riktigt skönt! Blev bara 3km men var en bra start på kroppen. Sen blev det hem och dusch och frukost. Och iväg till jobbet.

Trillade in på jobbet strax innan 09 och uppmärksammade en hög med mail från i fredags. Tyder på en bra helg när jag helt glömt att komma jobbmailen! Vid 12 blev det promenad till Täby Centrum för lunch på VaPiano med ekonomitjejerna. Det var Ellinors sista dag innan hon börjar plugga – kommer bli tomt och jag kommer sakna henne. Men tror det blir perfekt för henne, så önskar all lycka till. Salad Niçoise på uteservering en med strålande sol och Raybans på var riktigt härligt!

  
Jobbade på under eftermiddagen men lämnade kontoret relativt tidigt för att träffa Mathilda på AW inne i stan. Vädret lockade för en cykeltur och vid 16.30 trampade jag mot stan. 1,6mil senare och ”cykelköer” kom jag fram ganska exakt 17.30 som vi bestämt. Det är ett äventyr att cykla i Stockholm. Men går ändå rätt bra.

Det blev middag på Thaibåten och tjejsnack. Mycket gott och mycket trevligt! Beställde världens finast och läskande alkoholfria juice/drink – mums!

  
Maten var också kanoners!  Stekt ris med grönsaker och kyckling. Tänkte egentligen beställa en papayasallad men papayan var slut. Men detta blev supergott! Rekommenderas varmt! Det hela avslutades sedan men en latte :)

 Sen blev det cykeltur hem igen – varmt att cykla men skönt med sval kvällsbris. Nu är det nog dags att hänga på lamporna också – eller ”lampor för fan” som en man skrek längs vägen – ursäkta men det var faktiskt inte ens mörkt då! Utöver just det – mycket trevlig dag!

Nu dusch och sova!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.