Tillbaka bakom guarden och långdag

25 augusti, 2015

Sitter vid köksbordet efter en sedvanligt sen tisdagsmiddag (och verkar för övrigt tro att det redan är torsdag – bådar gott för veckan!). Efter förra veckans upphåll med thaiboxningen då det krockade med säljkonferens och med Bellmanstaffeten, så var jag idag tillbaka bakom guarden. Kändes bra som vanligt efter träningen. Kändes segt att komma iväg till träningen – som vanligt! Väl på träningen är det nästan alltid kul (förutom de där gångerna när verkligen inget går – men det är då man tränar psyket!). Idag var fortfarande ventilationen paj så det var riktigt varmt inne och svetten lackade. Fick några fina blickar när jag fick vänta på roslagsbanan vid övergången – helt genomsvettig och dessutom efter några ronder klinch. Lite självlockigt hår, klinch och ingen ventilation resulterar i en überfin frisyr kan jag lova! En blöt sådan dessutom. Lyckades även skrapa ihop ett blåmärke på smalbenet på träningen. En av träningskompisarna kom på att köra på den super bra idéen ”jag kör benskydd och ni andra kör utan benskydd” vilket gör att blir lagom jobbigt att blockera sparkar när en inte bryr sig och ens egna ben typ håller på att gå sönder. Så ett knä i smalbenet senare så känns det lite lätt ömt. Men det går väl över tills man gifter sig som det brukar heta – och det verkar ju vara ett tag kvar till dess ;)

Sen blev det hem och käka lite lax med rotfrukter – även kallat snabbmat. Tinade ett 4-pack laxbitar i kylen under dagen – slängde de i marinad bestående av soya och Sriracha-sås och plockade fram en påse frysta rotfrukter. Jag vet att de säkert är sjukt överprisade men just när det gäller rotfrukter som palsternacka och diverse andra i min värld mer ”ovanliga” rotfrukter så blir det aldrig av att jag köper eller äter dem. Så därför hade jag laddat med en fryst påse med rotfrukter som kunde slängas in i ugnen. Vilket jag gjorde. Och vips hade jag en färdig måltid. Kan starkt rekommendera laxmarinaden – superenkel och blir sådär lagom salt och krispigt och med lite hetta!

I övrigt blev det en lång dag på jobbet. Egentligen inget speciellt inplanerat förutom en växande To-Do-lista. Skrev ner alla punkter jag hade att göra på whiteboarden på kontoret innan jag gick hem – nu får det inte plats något mer. Så gäller att börja pricka av lite punkter. Problemet är att många är skapligt omfattande och nästan alla är beroende av något mer. Vilket gör att det är ingen snabb lista att pricka av. Men jag får väl ta tag i den ännu mer i morgon. Men några tidiga dagar och hysat tidigt igår gjorde att jag blev kvar senare idag – sen var det bara hem och slänga i sig lite mellanmål och dra vidare till träningen.

När jag kom hem hade Daniel införskaffat denna!

   
Lånat bilden från Calazo

Planen är alltså att vandra sörmlandsleden i helgen! Min första vandring någonsin – så måste leta fram sovsäck och liggunderlag någonstans i förrådet. Hoppas att vädret håller i sig så kan det nog bli trevligt. Detta är Daniels chans att sälja in vandra – men främst ”bo i tält” till mig. Vi får väl se hur det går!

 

 

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.