Dublin till fots fortsättning

21 februari, 2017

Efter paus i promenade i lördags, med bok och kaffe på Café Nero, blev det mer vandrande längs Dublins gator.


Nu började jag i alla fall komma tillbaka inmot city center. Skylten jag sprang förbi utanför ett kafé tycker jag summerar den här weekenden rätt bra.


Efter att ha traskat runt och insupit omgivningarna ytterligare en stund var det dags för sen lunch/middag. På min to-do list står att besöka Hard Rock Café i alla städer jag är som har en Hard Rock. (Har visserligen redan varit där med föräldrarna long time ago, men det räknas nästan inte. Undrar förresten om inte min favorit myströja kommer just därifrån!?)

Så det blev burgare på Hard Rock till lunch/middag.


Och när man är på Irland – en Guiness till så klart!


Satt där och lyssna på folk, läste lite mer och blev allmänt mätt. Innan jag sedan gav mig tillbaka mot hotellet.

Det var nämligen dags för lite träning på hotellets gym. (Ja alltså öl och träning är väl sådär – men jag var ju liksom tvungen att dricka en Guiness!) Så bättre träning och öl än bara öl!


Gymmet var för att vara hotellgym riktigt fint. Men jag hade knappats betalat € 49 för det som skylten utanför sa. Visst det fanns en bassäng (som jag prövade på söndagen) men ett (1) ställ för benböj?! Och typ inga vikter till det. Well nja. Sverige ligger nog faktiskt rätt långt fram i gym-svängen.

Trots mycket gående så var det ändå rätt skönt att få använda lite andra muskler och använda burgaren till något vettigt. Bra avslutning på dagen helt enkelt.

Sen blev det upp på rummet, duscha och slappa lite på sängen, och återigen fastna i boken. Innan jag bestämde mig för ytterligare en lätt middag på hotellet och ett glas vitt vin. Vilket jag tydligen slukade i ett nafs utan bild.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.