Checking in från Näset

2 augusti, 2017

Det är visst lite semesterläge här inne på bloggen med. Ingen ordning på dagarna. Här kommer en hälsning från Näset – sommarstugan!

Första semesterveckan ägnades helt åt att måla. Måla, måla, måla. Nu är vi så gott som klara och andra semesterveckan ägnas åt att planera lite inför hösten och vinterns husprojekt, hänga här på Näset och bara ta det lugnt. Liksom landa lite efter våren och sommaren hittills.

Har ju varit sugen på en SUP hemma. Här på landet har vi en gammal vindsurfingbräda liggandes. Så vi var lite kreativa och silvertejpade ihop en gammal kanotpaddel med ett skaft från en kvast. Så vips – Stand Up Paddle!

Utöver det har vi gått en promenad och cyklat en sväng. Det behövs när resten av tiden ägnas åt fikande och ätandes. Längtar faktiskt lite tillbaka till rutiner med träning. Var länge sedan nu! Lite Cross training Arena på lunchen och Thaiboxning i veckorna. Och kanske lite mindre skräpmat och mer vettig kost.

Men nu är det semester – alltså ett gyllene tillfälle att passa på att vara ute och få lite sol på näsan och bada fötterna i sjön. Inte helt fel det heller!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply pilla 3 augusti, 2017 at 07:29

  Såg ut som ett perfekt SUP ställe. Jag vill också prova riktig SUP, har bara kört SUP yoga några gånger och det är grymt.

  • Reply Julia 3 augusti, 2017 at 21:12

   Det måste du göra Pilla, det är skönt. Perfekt avslappnande men ändå lite träning för armarna och perfekt tillfälle att vara i naturen. Tydligen behöver det inte vara så avancerat heller. Hitta en lång paddel och något som flyter att stå på så har du en bra början! Kanske ett litet SUP-äventyr comming up?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.