Brunch på Pocket City – efterrätter och drinkar

12 april, 2016

Här kommer Brunch på Pocket City – del 2. Del 1 (varmrätter) hittar ni här.

Efter att ha käkat massa smaskiga varmrätter övergick vi till lika smarriga efterrätter, njut!

Amerikanska pannkakor med grädde och sylt!

Amerikanska pannkakor med grädde och sylt - brunch

Dessa var tyvärr lite i segaste laget för min smak. Säkerligen gjorda på något annat än vanligt mjöl, men konsistensen gick inte helt hem hos testpanelen. Men alltså om någon bjöd mig på de igen så skulle jag ju käka upp de – så illa var det ju liksom inte. Och om något så är det ju en fröjd för ögat. Dessutom är ingen brunch komplett utan pannkakor!

Pocket tallrik

Tja, vi hade ju mat så det räckte så vi behövde inte käka på tallrikarna. Men söta var de!

Pocket City Brunch

Lemoncurd med grädde och maränger

Jag vet inte om det är denna som på deras meny kallas för ”citronmarängpaj”, det tyckte jag ju kanske inte att det var i alla fall. Däremot var det väldigt komiskt att vi under middagen diskuterade saker och jag sa att ”Lemoncurd kan ju vara bland det godast som finns” och sen kommer de in med denna! Det säger ju också lite om vad jag tyckte om desserten! Lemoncurd -mums, maränger – mums, tillsammans med grädde – mums. Säger lite som Joey i vänner – att alla goda saker tillsammans måste bara bli bra! Däremot var det sjukt sött så om tanken var att det här var en portion för just en person så kommer det stå en upp till öronen. Men käka den för det, mums!

Lemoncurd med grädde och maränger - brunch

Gin och Tonic

Den här fick ni ju ett utlägg om här om dagen så den behöver vi ju inte orda så mycket mer om här. Missade ni Internationella Gin och Tonic-dagen kan ni läsa mer här.

Gin och tonic - brunch

Chokladmousse med grädde

En klassiker, chockladmousse. Det ska dock inte underskattas. Riktigt god och den hade jag utan tvekan kunnat käka upp.

Chokladmousse med grädde - brunch

Mimosa

Ser inte mycket ut för världen, men smakade gott och var nog den första Mimosan jag druckit. Alternativet var Bloody Mary, och det är verkligen inte my piece of cake.

Mimosa - brunch

Det får avsluta bildbomben från Yelp Brunchen på Pocket City. Summa sumarum av detta är att Pocket helt klart är värt ett besök. Kommer nog återvända dit själv också. Men har lite andra ställen i Stockholm att testa först. 

Ett annat enklare brunchtips nu när värmen börjar komma är att stanna till på Café Vero på söder och beställa något från brunchmenyn, eller  beställa in lite pannkakor som de också är grymt duktiga på. Passar inte brunch så stanna till för en god italiensk glass, eller varför inte plocka in den efter brunchen?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.