Internationella gin och tonic-dagen

10 april, 2016

10 April – den internationella gin och tonic-dagen, jag förstår att ni firade den högtidligt. Det gjorde i alla fall jag!

Hendricks’s Gin med gurka och svartpeppar – ja för så är det tydligen en riktig gin och tonic ska serveras. Och jag måste erkänna, det var riktigt gott smakade liksom lite gurka, lite fräsch smak i gin och tonicen och sen lite sting av svartpepparen. Häftigt.

Hendrick's gin och tonic med gurka och svartpeppar

Nu är det ju inte så att jag i vanliga fall följer alla dessa ”dagar” som fyller almanackan. Om jag skulle göra det så skulle jag rulla fram. Idag blev jag upplyst om den internationella gin och tonic-dagen av en skylt när jag var inne i stan. Jag spenderade nämligen min lördags förmiddag ( men rent tidsmässigt egentligen eftermiddag, 12-14) med brunch tillsammans med Stockholms Yelp-elite på Pocket City, mer bloggande om den kommer!

Där serverades i alla fall denna utomordentliga gin och tonic, som jag fick avnjuta sådär klockan 13 en vanlig sketen lördag – härligt! Har inte druckit gin och tonic på hur länge som helst, men detta var riktigt gott. Så kommer nog se till att ha dessa ingredienser hemma framöver. En prefekt sippa på och pladdra med kompisarna drink!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.