Återbetala vuxenpoängen

5 april, 2016

Jag är rädd att jag kanske måste återbetala vuxenpoängen som jag tjänade ihop i fredags. Ni vet när vi var på parmiddag.

För sen senare i helgen så började jag leka med Daniels födelsedagspresent till frukost. Legomuggen. Tanken var liksom bara att sätta på en bit. Men råkade liksom sätta på alla bitar.

Legomugg

Mugg med lego - återbetala vuxenpoängen
Daniel fick alltså den här anledningen till att jag måste återbetala vuxenpoängen i födelsedagspresent av sin syster. Jag fattade inte riktigt grejen. Sen fastnade jag liksom. Det ska tilläggas att den är så här fin av en anledning. Konstruktionen på muggen var nämligen inte den bästa för att legot skulle fästa. Bitar med två pluppar gick bra, men större bitar gick nästan inte alls. Så jag fick liksom bygga grunden i ”två bitar” och sen bygga uppåt. Det är hjul under också – de var fasiken inte helt lätt att få dit. Tur att vi tränade på jobbet när vi gjorde en process-team-building.

När jag började tänkte jag som sagt sätta dit några bitar ur den överfulla muggen med legobitar i. Det var ju trots allt Daniels present. Sen fastnade jag. Konstaterade att det faktiskt var lite kul. Och nu står den här i vardagsrumsfönstret och ser färgglad ut. Hur man ska använda muggen utan att kvävas av en svald legobit är dock forfarande oklart. På samma sätt som hur man ska diska muggen utan att den faller i bitar är högst oklart. Men det kanske är hela poängen att man får bygga om den då!

Att bygga en legomugg, så kan man också spendera sin helg. (Om man nu vill ta risken att behöva återbetala sina vuxenpoäng!)

Säg har ni erat glada barnasinne kvar? För vi har vårat glada barnasinne kvar! (#studentsång!)

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.