April – hur hände det?

4 april, 2016

Hur sjutton blev det April? Det var ju just Januari. Precis Jul. Just Påsk. Nyss min namnsdag i Februari. Nyss Dannes födelsedag. Nyss mammas födelsedag. Men April. Redan?! Vad hände?

Ibland funderar jag seriöst på hur gammal jag börjar bli. När kommentarer som ”oj vad fort det går” eller ”…det är nog tio år sen” börjar kännas som vardag. ”Det är nog tio år sen” tror jag är den ultimata kommentaren för att definiera att man blivit ”gammal”. När man var 18 pratade man inte om saker man gjorde för tio år sen. Då var man 8. Hur mycket gjorde man då liksom?

Nu när jag säger ”ja det var nog 10 år sen” då snackar vi alltså 17-18, då mina vänner gjorde man faktiskt saker. Alltså jösses. Insåg just att jag började plugga i Luleå till civilingenjör för snart 10 år sen. Tio år! What, vad sjutton hände?!

Nåväl. De säger ju att man blir gammal och vis. Så jag får väl köra på det. Men jag måste erkänna, känner mig inte sådär fruktansvärt vis heller. Kanske kommer under April ;) Snart är det alltså dags för blommor och gröna träd! Kolla bara bilden från förra året i April!

April 2015

April 2015

Men April, det innebär att det snart är sommar. Inte alls långt kvar faktiskt.  Åh, längtar efter sommarstugan, öland och semestermys med Daniel. Eller bara en sommarkväll med kompisarna. Grilla på balkongen, på en terrass, på Fredhäll eller på en allmänt kass engångsgrill i någon park.

Börjar faktiskt längta efter sommaren nu. Bada ute! Solvarma axlar. Jeans short.

Sommarlängtan

Sommarlängtan

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.