30 grader och Thai 

2 juli, 2015

Jag måste erkänna – jag försökte slippa undan thaipasset idag. Det var för varmt! ACn på jobbet var trasig så det var en pärs att ta sig igenom dagen. Svettig kom jag hem vid 17.30 och fick ångest över att bara tänka på att gå in i en varm träningslokal och ”kramas” med folk. Jag skickade ett sms och sa ”jag hoppar över träningen idag – det är för varmt!” Och fick ett ”äsch” tillbaka. Det var väl ungefär det jag behövde – hade velat lite fram och tillbaka , och kylt ner mig så gott det gick i lägenheten iförd bara underkläder, men ett ”äsch” fick mig att känna att – fan nu går jag ändå – hur jobbigt kan det bli.  Och efter att ha kört passet så är jag som vanligt SÅ glad att jag gick dit! Superhärligt pass – Tobbes pass är skoj! Det var jobbigt från början till slut, och med 30grader ute (möjligen lite bättre inne) så var detta nog det svettigaste passet jag någonsin kört – i alla fall lätt bland topp 5. Jädrar vad det rann. Alltså sorry, det är verkligen ofräscht men det är ju på något sätt ett sådant bra kvitto på att man gör något rätt – är man genomsur då har man fasiken tagit i – även om 30 grader hjälper till! Att vara kvinnlig får man lägga på hyllan till ett bättre tillfälle.

Två stycken härligt svettiga thaiboxare!   

  
Två stycken härligt svettiga thaiboxare tyckte också att det lät soft att bada. Så efter hämtning av badkläder blev det bad i rösjön! Var säkert 20 grader i vattnet – superskönt!

Två aningens fräschare tjejer efter bad!  

Och med ett svettigt pass och ett härligt bad inleder jag nu officiellt semestern! Sååå skönt! 4 inbokade veckor av softande! Öland, sommarstugan, Halmstad och Frankrike. Lite flängande runt men varje ställe är för att ta det lugnt. Men imorgon mjukstartar jag med packning och 30årsfest!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.