30 år och 03.30

4 juli, 2015

Det var en ledig fredag… Sen var det lördag.

Fredagen ägnades åt att förbereda vistelsen på Öland genom packning av diverse saker, kläder och en ny kylväska. Passade på att ta lite sovmorgon till strax efter 09. Käkade frukost och började packa. Vid 12 gav jag mig iväg till Claes olson för att införskaffa en kylväska för att kunna transportera ner lite kylvaror som vi hade kvar i kylen. Resten blev en lunch :

  
Vid 14-tiden gav jag mig iväg mot Eskilstuna. Var glad att jag åkte från Stockholm då det var sjukt långa köer in i stan. Däremot gick det sakta runt Södertälje där tydligen alla andra också skulle vara. 16.00 anlände jag i Eskilstuna och samtidigt ringde Keivan och Anders och sa att de kommit med tåget från Sthlm in till station. Så jag duschade snabbt, bytte om sminkade mig och körde och lämnade bilen till Daniel som skjutsade ner mig på stan. Där blev det en öl med AxLoad-traineerna på Bistro & Bar innan Daniel hämtade oss igen och skjutsade ut oss till Mary’s café där det väntade gemensam 30-årsfest för trainee Hans och han vänner Fredrik och Claes. Det blev fördrink, mat, tipspromenad och ”bildorientering”, efterrätt och Dansgolv. 88 mycket nöjda gäster och sen superkul kväll. 03.30 kom jag i säng och anledningen till att detta blogginlägg är lite sent…

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.