Vi har köpt hus!

12 juni, 2016

Dags att avslöja vårens största blogg hemlis, nämligen att vi har köpt hus! Jajamensan, inget mer trängas i en 54,5 kvadratmeters lägenhet. Utan från och med första juli blir vi officiellt husägare. Till en röd villa med vita knutar i Strängnäs.

Den här underbara utsikten får vi alltså inom några veckor! (Fast med lite mindre snö då förhoppningsvis!)

Utsikt från nya villan

Här ska vi alltså bo! Ska bli så spännande!Vi har köpt hus!

I dagarna har vi börjat packa flyttlådor här i lägenheten. Så nu är den inte så fin och stajlad som den var efter fotograferingen längre. Två personer blir en del flyttlådor helt enkelt.

Vi ska alltså flytta bort från det som har känts mest hemma för mig på länge, alltså Täby och flytta ut ”på landet” utanför Strängnäs. Daniel som är van att inte bo mitt i smeten tycker inte det är på landet, jag som alltid har varit van att kunna gå överallt tycker att nog är det på landet allt. Men vi hoppas att närheten till vattnet (bara några meter ner från vår tomt) och naturen ska väga upp längden till Stockholm. För vi blir kvar här och jobbar. Visst det är 10 mil, vilket kan låta väldigt långt att pendla. Men tidsmässigt är det 1h lite drygt till Täby (Norra sidan om Stockholm) och när jag bodde på Söder så hade jag ca 55-60minuter till jobbet ändå och då var jag ändå mitt i Stockholm.

För en infödd Stockholmare låter det bananas att pendla från Strängnäs. Men vi tror att det ska gå bra och med lite effektivisering av morgonvanorna kan jag tänka mig att jag kommer vara på jobbet tidigare från Juli än vad jag varit nu. Den som lever får se.

Vi har i alla fall köpt hus! Och det känns häftigt! Så det finns risk att det blir lite flyttkartongsbilder här på bloggen framöver – det kommer nämligen vara mitt liv de närmaste veckorna.

Men imorgon är det dags för en ny vecka och nya utmaningar!

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mathilda Lindersson 13 juni, 2016 at 05:48

    Öh! ?Varför har du inte sagt något om den hemlisen era härmapor?! ?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.