Tapas och Warcraft

11 juni, 2016

7,7 av 10 – dagens betyg av Warcraft: The Beginning på IMDb. Gillar du sagan om ringen kommer du att gilla Warcraft. Jag och Daniel har alltså varit på bio idag. Vi bokade in oss på Warcraft och blev inte besvikna. Orcher, människor, magi och flygande varelser – fantasy as it should be.

Här kommer trailer från IMDb om någon är sugen!

Innan bio och popcorn så hann vi med middag inne i stan med Lovisa och Viktor. Tapas på Caliente på Kungsholmen. Var också riktigt gott. Prövade förut Caliente på Drottninggatan och var inte alls nöjd, men denna var helt okej. Blev potatis med aioli, Quesadillas med ost och kyckling, lax med lime och heta kycklingvingar. Ja mätt blev jag ju i alla fall!

Tapas Caliente

Lyxade till det med lite mojito innan Viktor och Lovisa dök upp. Oops fel restaurang var anledningen till deras lite sena ankomst. Verkar som att jag och Lovisa är rätt bra på att boka bord någonstans och sen gå någon annanstans, det här var andra gången haha.

Mojito Caliente

Trevlig kväll, kul att hinna träffa Lovisa och Viktor innan de blir mamma och pappa till små kattungar hemma. Med min kattallergi lär jag ju hålla mig därifrån ett tag sen. Önskar till till blivande mamman Ziva. Anytime now!

Själv lekte jag med andra djur under eftermiddagen, nämligen mina hästar. Alltså min kära Gladius som fint och utan strul gick igång idag trots att jag var rätt att batteriet skulle protestera (det har ju hänt förut om vi säger så). Men det gick bra och det blev några mil i friskt väder, med endast några få regnstänk, och många kringelkrokiga småvägar i Norrort.

Imorgon är det Söndag och jag har inget planerat – you just gotta love that!

Hej så länge!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.