Lunchträning och nya skor

13 juni, 2016

Kickstartade måndagen med en redigt svettig lunchträning. Tabata inspirerade lunchpasset på Fresh som jag kört några måndagar innan slog rekord i ”jobbighet” idag. Passet var till skillnad från övriga gånger anpassat för hela kroppen. Excentriska chins (och här snackar vi häng så länge du bara kan, jösses!), axelpress, rodd, planka med hantlar, wallball, höftrotationer, utfall, mountainclimbers, kålmasken (tänk dig typ solhälsning fast tillbaka igen med) och burpees. Det var ett grymt jobbigt pass.

Känner mig lite seg den här veckan, var länge sen jag var på thaiboxningen, livet har liksom kommit emellan. För många godsaker har kommit emellan och kost och träning ligger inte riktigt på den nivån jag önskar. Men det är ju bara upp till en själv så kickstartade i alla fall veckan med detta riktigt svettiga pass med intervaller 45-15, 30-10, 20-10.

Sen blev det en välbehövlig dusch och med nyvunnen energi tillbaka till en mycket efterlängtad lunchlåda på jobbet.

Lunchträning

 

Efter jobbet passade jag på att svänga förbi Täby Centrum och där införskaffades nya linnefärgade Converse! Har ju gått och tittat på nya låga Converse i en evighet och nu slog jag äntligen till. Fanns till och med i min storlek, den knasiga 37,5 som sitter som gjutet. Är så glad att att Converse börjat sammarbeta med Nike. Dessa skor är de nya Converse Chuck Taylor II med Lunarlon Technology. På ren svenska. Converse med en skön sula! Som jag har väntat. I mina Converse som jag slitit med hälsan de senaste året har jag en superskön Ecco-sula som jag stal från ett par utnötta Ecco Raptor, utan de hade jag aldrig kunnat gå i Converse.

Converse Chuck Taylor II med Lunarlon Technology

Nu har jag invigt dessa och gått i alla fall några meter och ja, det verkar lovande!

Kvällen spenderades sedan med tur och retur Etuna, där vi först var hos Daniels mamma och jag fick mysa med finaste Zammy en stund. Sen var vi hos mina föräldrar och firade pappas namnsdag som är imorgon, med present (nya coboltblåa badbyxor från Hugo Boss), svensk lasagne (med lax och purjolök) och rabarberpaj. Nyttig start på veckan -nja inte riktigt. Trevlig start på veckan? Absolut!

Nu är det högtid att sova! Hörs och Syns!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.