Veckans Yey och veckans Nay – traineeåterträff och inget eiffeltorn

10 september, 2017

Dags att summera veckans händelser! En händelserik veckan med konstaterandet att man inte är 20 länge.

Veckans Yey – traineeåterträff

Hej från en tröttmössa! Jag har haft en riktig superhelg. Hängt i Jönköping sen i fredags tillsammans med mina gamla traineevänner. Jag började som trainee på Axel Johnson International 2012 tillsammans med ett superbra gäng filurer som jag hållit ihop med sedan dess. Många känner igen sig i att man har några personer som man kan träffa väldigt sällan, men som det alltid känns som det ändå var igår sedan man såg. Här har jag inte bara en utan hela 5 stycken som det känns så med. Det var två år sedan vi sågs sist, men vi började bara om där vi slutade då.

Så härligt att få babbla jobb med sådana som tänker likadant, eller annorlunda men förstår. Så skönt att få garva och vara sig själv, men ändå vara seriösa. Så inspirerande att få se lyckade företagsbyggen, söta familjer och blivande producenter.

Det har varit laddande av batterierna genom att ha kul, lösa uppdrag (mer om det på tisdag!) och käka gott. Och en total urladdning genom kräftskiva, sena nätter, skumpa och ett konstant kacklande. Men det har varit så värt det. Jag är både laddad och sjukt otaggad att åka till jobbet imorgon.

Jag ser redan fram emot att se hela gänget snart igen – eller så tar det ett år. Oavsett så var det grymt!

Traineehelg

Bra boende fick vi också! Men snyggaste gräsmattan

Veckans Nay – Inget eiffeltorn

Som Torsdagens inlägg var inne på – tjänsteresan till Paris. Den som man förväntar sig se Triumfbågen och Eiffeltornet på men får se containrar och industrilokaler. (Vilket ju är precis poängen med en tjänsteresa…). Det var visserligen ett miljöombyte, men ett gäng dagar i Paris med croissanter på en uteservering och spankulerande i solen hade ju inte varit helt fel.

Industrierna i Paris

Stållinor, stållinor, stållinor

Är det kanske redan nedräkning till LA-resan som jag känner? Höstdagjämningen på fredag, då är det alltså verkligen höst och dags att börja längta efter vintern och snön?

Ett bonus Nay är att jag dessutom började känna mig lite snuvig i fredags, men sedan lyckats sätta förkylningen på paus, men nu verkar den var på G igen. Håll tummarna för att mitt immunförsvar vinner!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.